Sports de ca Nostra

Les seleccions espanyola i irlandesa competiran al IX Trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista

20170118 ciutat de palma ciclisme pistaTots els clubs de l’illa participaran també a les proves que es duran a terme el pròxim diumenge al Palma Arena

 

Moll: ”el Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista és un trofeu consolidat a Palma i una competició de referència a nivell nacional i internacional

 

 

Palma, 18 de gener de 2017. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d’Esports i Joventut del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, han presentat avui a Cort el IX Trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista, que es durà a terme aquest diumenge, 22 de gener, a partir de les 9 hores, al velòdrom Palma Arena.

 

Aquest esdeveniment esportiu, que enguany celebra la seva novena edició, és una de les competicions ciclistes més importants del calendari nacional. Enguany congregarà tots els clubs de ciclisme en pista de l’illa, la selecció espanyola i la selecció irlandesa, que competiran a les curses de totes les categories.

 

Moll ha agraït a l’organització la seva tasca i la seva implicació amb la promoció esportiva i ha animat a la ciutadania a assistir a aquest “trofeu consolidat a Palma i que és una competició de referència a nivell nacional i internacional”. També ha destacat que “gaudirem d’una jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on també es donaran cita esportistes destacats com Cati Rayó i David i Alberto Muntaner”.

 

 

Les preinscripcions finalitzaran el dia 20 de gener i es poden tramitar mitjançant el Web de la Penya Ciclista Establiments:  www.pcestabliments.com

 

 

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.