El batle ha rebut les campiones de la Copa Princesa 2017 de vĂČlei

11 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria:

 

20171211-copa-princesa-1Hila: “equips com el JS Hotels Ciutat CIDE fomenten la pràctica de l’esport, són un referent per a nins i nines i promociona la ciutat”

 

 

Palma, 11 de gener de 2017. El batle de Palma, JosĂ© Hila, ha rebut avui, al SalĂł de Plens de l’Ajuntament, el JS Hotels Ciutat CIDE, campiĂł de la Copa Princesa 2017 de vĂČlei femenĂ­. Les jugadores han estat acompanyades, entre d’altres, per la presidenta de la FederaciĂł de Voleibol de les Illes Balears Dolores BesnĂ©, i el president del Club Voleibol JS Hotels Ciutat CIDE, Toni Figuera, al que el batle ha lliurat l’escut de la ciutat.

El batle ha felicitat a les jugadores i ha destacat que s’ha de posar en valor l’esport femenĂ­. Ha celebrat la victĂČria a la Copa Princesa, que ha considerat “una gesta que, sens dubte, marcarĂ  la trajectĂČria del club cap a mĂ©s Ăšxits esportius” i  ha dit que el resultat Ă©s “fruit d’una trajectĂČria d’anys per part del Club”.

En aquest sentit, el batle de Palma ha felicitat tambĂ© a la FederaciĂł de Voleibol de les Illes Balears  i al Club JS Hotels Ciutat CIDE pel trofeu. Ha ressaltat que aquesta victĂČria Ă©s molt positiva perquĂš equips com aquest “fomenten la prĂ ctica de l’esport, sĂłn un referent per a nins i nines i una promociĂł per a la ciutat de Palma”.

A la recepciĂł tambĂ© han assistit la regidora d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, el Director General d’Esports, Carles Gonyalons, i la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Marga Portell.

 

20170111-copa-princesa-2

Gabinet de ComunicaciĂł

Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados