Sports de ca Nostra

Voleibol: JS Hotels Ciutat CIDE campió de la Copa Princesa 2017

captura111La Copa Princesa arriba a terres balears després del triomf per 1-3 de JS Hotels Ciutat CIDE sobre Arona Tenerife Sud. Les palmesanes van mostrar la seva solidesa al Pavelló Braulio García de Gijón on s’ha disputat el torneig del KO, davant el conjunt de Tenerife dominant el xoc en els moments claus del partit. L’aportació de Lucrecia Dei Cas, elegida MVP del torneig, i Lauren Dickson va ser decisiva perquè el trofeu prengués rumb a Palma.
Els dos representants del grup B Arona Tenerife Sud i JS Hotels Ciutat CIDE van començar la final amb un intercanvi de cops on els punts de la nord-americana Lauren Dickson van servir per generar una renda clara que va decantar el parcial del bàndol balear.
Va reaccionar el conjunt de Gabriel Navarro per igualar el partit. La direcció de Romina Lamas i els punts d’Helena Skowronska van situar l’empat en el lluminós del recinte de Gijón que va presentar una gran entrada per gaudir de la final de la Copa Princesa.
El tercer set era fonamental i les estrelles de tots dos conjunts van rivalitzar en encerts i espectaculars jugades. Els punts de Popovic i Skowronska eren contrarestats per les rematades de Dickson i Dei-Cas perquè les jugadores de Toni Figuera prenguessin novament avantatge al marcador.
A només un set de distància del títol, JS Hotels Ciutat CIDE es va mostrar intractable. Una sòlida recepció, una gran defensa i la bona feina de Lauren Dickson i Lucrecia Dei Cas generaven una distància impossible d’eixugar per al conjunt de Tenerife. L’últim punt desfermava l’alegria en el bàndol balear que rebria de mans d’Agustín Martín Santos, president de la RFEVB, el trofeu que l’acreditava com a campió de la Copa Princesa 2017.
font i foto: RFEVB – Real Federación Española de Voleibol

Los comentarios están cerrados.