Voleibol: JS Hotels Ciutat CIDE campiĂł de la Copa Princesa 2017

10 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

captura111La Copa Princesa arriba a terres balears desprĂ©s del triomf per 1-3 de JS Hotels Ciutat CIDE sobre Arona Tenerife Sud. Les palmesanes van mostrar la seva solidesa al PavellĂł Braulio GarcĂ­a de GijĂłn on s’ha disputat el torneig del KO, davant el conjunt de Tenerife dominant el xoc en els moments claus del partit. L’aportaciĂł de Lucrecia Dei Cas, elegida MVP del torneig, i Lauren Dickson va ser decisiva perquĂš el trofeu prenguĂ©s rumb a Palma.
Els dos representants del grup B Arona Tenerife Sud i JS Hotels Ciutat CIDE van començar la final amb un intercanvi de cops on els punts de la nord-americana Lauren Dickson van servir per generar una renda clara que va decantar el parcial del bàndol balear.
Va reaccionar el conjunt de Gabriel Navarro per igualar el partit. La direcciĂł de Romina Lamas i els punts d’Helena Skowronska van situar l’empat en el lluminĂłs del recinte de GijĂłn que va presentar una gran entrada per gaudir de la final de la Copa Princesa.
El tercer set era fonamental i les estrelles de tots dos conjunts van rivalitzar en encerts i espectaculars jugades. Els punts de Popovic i Skowronska eren contrarestats per les rematades de Dickson i Dei-Cas perquĂš les jugadores de Toni Figuera prenguessin novament avantatge al marcador.
A nomĂ©s un set de distĂ ncia del tĂ­tol, JS Hotels Ciutat CIDE es va mostrar intractable. Una sĂČlida recepciĂł, una gran defensa i la bona feina de Lauren Dickson i Lucrecia Dei Cas generaven una distĂ ncia impossible d’eixugar per al conjunt de Tenerife. L’Ășltim punt desfermava l’alegria en el bĂ ndol balear que rebria de mans d’AgustĂ­n MartĂ­n Santos, president de la RFEVB, el trofeu que l’acreditava com a campiĂł de la Copa Princesa 2017.
font i foto: RFEVB – Real FederaciĂłn Española de Voleibol

Comentarios cerrados