Regional Preferente ; L’ Alaró va rompre la dinàmica negativa davant el Sóller.

10 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria:

dsc_0471El conjunt local superà al Sóller tot i jugar amb 10 casi tota la segona part.

L’Alaró realitzà un bon partit tant amb 11 com amb 10 jugadors i disposà de clares ocasions per augmentar la seva renta al marcador.

La primera part finalitzà amb un clar 2-0, els blancs feren mèrits per emportar-se aquest aventatge als vestidors. El primer gol arribà d’una gran definició del seu capità Toni Amengual i el segon d’un penal molt rigorós, transformat per Miquel Simonet.

Els visitants no portaren massa perill. Les poques arribades sempre foren pel seu davanter Andrés (ex-jugador, clau amb l’ascens a Preferent).

Al començament de la segona part, Andrés marca el 2-1 i pocs minuts després l’Alaró es queda amb 10 homes per l’expulsió de Miquel Simonet. Tot pintava negre a la parròquia alaronera a n’aquell moment. Però els blancs sorprengeren a la seva afició amb un joc vistós i amb clares ocasions per sentenciar el partit. Tingueren gran part del segon temps el seu adversari dins el seu camp.