PB Els Tamarells, la nostra penya assisteix a la recepció de l’equp juvenil del FC Barcelona a les penyes balears.

10 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
penyistes-balears-amb-lequip-juvenil-a-del-fc-barcelonaAmb motiu de la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del FC Barcelona a Mallorca per a jugar davant el Manacor, el diumenge matí va tenir lloc en el Centre Rafel Nadal una recepció del club a les penyes balears.
  Per part de la PB Els Tamarells hi assistiren els directius David Garrido, Ã’scar Escoda i Mateu Picornell, acompanyats del president Sebastià Oliver, juntament amb varis socis més, i representants de les penyes de Binissalem, Porreres, Maria de la Salut i Peguera. Foren rebuts pel cap de l’expedició Josep Castellà, que va mostrar un excel·lent tracte cap als penyistes, als que entregà diferents i valuosos obsequis. Després d’una agradable tertúlia i canvi d’impresions, els penyistes es pogueren fotografiar amb els jugadors i l’equip al complet que dirigeix Gabri Garcia, el qual guanyaria després per 0-2 en el terreny del Manacor, amb gols de Carles Pérez, i continua liderant la classificació amb nou punts d’avantatge damunt l’Espanyol.
 
  La Junta Directiva
el-nostre-directiu-mateu-picornell-i-el-seu-fill-joan-amb-gabri-garcia-i-albert-jorquera els-penyistes-amb-el-sr-josep-castella-en-lentrada-del-centre-rafel-nadal els-penyistes-mes-joves-amb-els-jugadors escut-pb-els-tamarells penyistes-balears-amb-el-sr-josep-castella

Comentarios cerrados