CCE Sant Lluis ; Genoll a terra, cap alt , 0-1 davant CE Ferreries

10 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

img_2104-200x200L’horari poc habitual del partit no va ser talisman per a l’equip Regional que va caure a Ses Canaletes per 0-1 davant un CE Ferreries mes efectiu que els de Micki Gomila que van acusar la falta d’oportunitats per superar la meta defensada per Josep Arguimbau. En una trobada en quĂš el migcampisme es va imposar a les altres zones del camp, el solitari gol de LluĂ­s Pons nomĂ©s començar la segona part va ser suficient per als blaugranes que es van tornar amb les mans plenes a Sant Bartomeu.

Els lluissers, que segueixen amb les importants baixes de Joan Orfila i Migue Coll des de fa ja diverses setmanes i la de darrero hora del meta Javi per lesiĂł, fa que alguns dels pupils de Gomila han d’actuar en zones del camp en el qual estan poc habituats. El nivell mostrat pels blaus en els primers instants del partit demostrava les ganes que tenia d’agradar a la seva gent, massiva presĂšncia a les grades del Municipal lluisser, perĂČ el bon fer defensiu dels de Pere Genestar impedia als locals colpejar primer. Amb una intensitat mĂ©s alta que en el seu Ășltim partit, aquest handicap favorable als nostres fagué que estiguĂ©s molt millor plantat sobre el camp que el seu oponent.

DesprĂ©s del pas per vestidors, va arribar el cop que fet i fet seria definitiu, el gol de LluĂ­s Pons que batia a Victor Cicuendez posava en avantatge als blaugranes que a partir d’aquest moment es van posar encara mĂ©s la roba de treball per defensar la mĂ­nima avantatge de que gaudien. L’entrada de Ricky que va compartir punta d’atac amb Zurbano va donar mĂ©s profunditat i velocitat a l’atac lluisser, que posava en mes dificultats als defensors visitants. Una acciĂł en el tram final en quĂš el col·legiat decretar a instĂ ncies del seu assistent posiciĂł antereglamentaria de Ricki agitar els Ă nims dels locals, en considerar que el jugador estava en posiciĂł reglamentĂ ria. Tot i els intents i l’empenta local per aconseguir com a mĂ­nim l’empat, el bon fer en defensa dels de Genestar va impedir al CCE sumar la seva primera victĂČria de l’any.

La propera jornada, els de Gomila visitaran San Carlos per retre visita a la UD Mahon, amb la necessitat de sumar tres punts que tornin a encaminar al grup que per feina i ambiciĂł bĂ© s’ho mereix.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados