Son Moix acull 1200 participants a la Gran Festa AquĂ tica

8 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria:

img_9076Unes 1200 persones han participat avui a la Gran Festa Aquàtica a Son Moix que ha organitzat l’Institut Municipal de l’Esport. Aquesta activitat gratuïta i oberta a tothom, que s’emmarca dins el programa de festes de Nadal de l’Ajuntament, s’ha dut a terme de 10.30 a 13.30 amb una gran acollida de participants.

 

L’activitat s’ha desenvolupat a la zona de 25 x 21 metres de la piscina gran i a la piscina petita d’aprenentatge, els carrers transversals de la zona de salts s’han mantingut per als abonats. Durant tres hores els participants han gaudit d’un gran circuit amb una composiciĂł de tres lĂ­nies de mĂČduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibris, obstacles… I a la piscina d’aprenentatge els mĂ©s petits han gaudit del pont d’equilibri, els jocs aquĂ tics i el cub de punteria, entre d’altres.

Aquesta jornada lĂșdica, que tanca les festes de Nadal, ha transcorregut sense incidĂšncies, encara que a les 12.15 s’ha tallat durant 20 minuts l’accĂ©s al recinte per mantenir l’aforament. AixĂ­ mateix, l’activitat ha comptat amb un reforç de 2 socorristes, un total de 5 persones, aixĂ­ com 11 monitors i un coordinador que han dirigit l’activitat.

img_9036 img_9051

 

 

 

Comentarios cerrados