Sports de ca Nostra

Son Moix acull 1200 participants a la Gran Festa Aquàtica

img_9076Unes 1200 persones han participat avui a la Gran Festa Aquàtica a Son Moix que ha organitzat l’Institut Municipal de l’Esport. Aquesta activitat gratuïta i oberta a tothom, que s’emmarca dins el programa de festes de Nadal de l’Ajuntament, s’ha dut a terme de 10.30 a 13.30 amb una gran acollida de participants.

 

L’activitat s’ha desenvolupat a la zona de 25 x 21 metres de la piscina gran i a la piscina petita d’aprenentatge, els carrers transversals de la zona de salts s’han mantingut per als abonats. Durant tres hores els participants han gaudit d’un gran circuit amb una composició de tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibris, obstacles… I a la piscina d’aprenentatge els més petits han gaudit del pont d’equilibri, els jocs aquàtics i el cub de punteria, entre d’altres.

Aquesta jornada lúdica, que tanca les festes de Nadal, ha transcorregut sense incidències, encara que a les 12.15 s’ha tallat durant 20 minuts l’accés al recinte per mantenir l’aforament. Així mateix, l’activitat ha comptat amb un reforç de 2 socorristes, un total de 5 persones, així com 11 monitors i un coordinador que han dirigit l’activitat.

img_9036 img_9051

 

 

 

Los comentarios están cerrados.