Previa Regional Preferent

7 enero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

logo-cce-sant-lluis-portada-300x100En un dia i horari poc habitual, diumenge a les 12:00 hores, arriba el 2017 futbolístic a Ses Canaletes amb la trobada de la tercera jornada regional que enfrontarà a l’equip lluisser i al CE Ferreries. Recent passades les dates nadalenques, totes dues esquadres porten uns dies engreixant les seves maquinàries per arribar en les millors condicions possibles a aquesta trobada, mal situada en el calendari de totes les categoríes del futbol menorquí i que fan que molts d’els equips arribin amb baixes degut als tipics viatges d’aquestes dates..

El tĂšcnic local, Miki Gomila no va poder comptar en les setmanes prĂšvies amb alguns dels seus jugadors que han minvat els entrenaments encara que l’assistĂšncia ha estat mĂ xima a excepciĂł dels que tenien permĂ­s per motius personals. Amb aquests handicaps han treballat els pupils del tĂšcnic lluisser que volen començar el nou any amb una victĂČria davant la seva aficiĂł per no desenganxar-se de la zona mitja-alta de la classificaciĂł. DesprĂ©s de la derrota a la darrera jornada del 2016, el pujar el nivell d’intensitat en les seves trobades els donarĂ  moltes opcions de victĂČria, tal com va ocĂłrrer en les primeres jornades de Copa on els nostres mostraven un nivell alt que els va permetre arribar amb opcions de classificaciĂł a la jornada final.

Els de Pere Genestar per la seva banda, arriben a Sant LluĂ­s desprĂ©s de l’empat a tres gols davant el CD Migjorn en la segona jornada i amb un sol punt a la taula, igual que els de Miki Gomila. Amb una plantilla que havia de aspirar a mĂ©s, els blaugranes arriben amb gana i voldran deixar als lluisser per darrera a la taula.

Sera la segona vegada que els dos equips es veuran les cares aquesta temporada, en la primera d’elles les taules en el marcador (1-1) van condemnar a tots dos en les seves esperances d’arribar a les semifinals, ja que l’empat a Ses Canaletes, a la postres eliminar a dos equips de l’accĂ©s a la ronda definitiva. El col·legiat Francisco Pelaez, impartirĂ  justĂ­cia entre les dues esquadres que voldran començar amb victĂČria  un 2017 acabat d’arribar al mĂłn futbolĂ­stic.

Comentarios cerrados