Sports de ca Nostra

Previa Regional Preferent

logo-cce-sant-lluis-portada-300x100En un dia i horari poc habitual, diumenge a les 12:00 hores, arriba el 2017 futbolístic a Ses Canaletes amb la trobada de la tercera jornada regional que enfrontarà a l’equip lluisser i al CE Ferreries. Recent passades les dates nadalenques, totes dues esquadres porten uns dies engreixant les seves maquinàries per arribar en les millors condicions possibles a aquesta trobada, mal situada en el calendari de totes les categoríes del futbol menorquí i que fan que molts d’els equips arribin amb baixes degut als tipics viatges d’aquestes dates..

El tècnic local, Miki Gomila no va poder comptar en les setmanes prèvies amb alguns dels seus jugadors que han minvat els entrenaments encara que l’assistència ha estat màxima a excepció dels que tenien permís per motius personals. Amb aquests handicaps han treballat els pupils del tècnic lluisser que volen començar el nou any amb una victòria davant la seva afició per no desenganxar-se de la zona mitja-alta de la classificació. Després de la derrota a la darrera jornada del 2016, el pujar el nivell d’intensitat en les seves trobades els donarà moltes opcions de victòria, tal com va ocórrer en les primeres jornades de Copa on els nostres mostraven un nivell alt que els va permetre arribar amb opcions de classificació a la jornada final.

Els de Pere Genestar per la seva banda, arriben a Sant Lluís després de l’empat a tres gols davant el CD Migjorn en la segona jornada i amb un sol punt a la taula, igual que els de Miki Gomila. Amb una plantilla que havia de aspirar a més, els blaugranes arriben amb gana i voldran deixar als lluisser per darrera a la taula.

Sera la segona vegada que els dos equips es veuran les cares aquesta temporada, en la primera d’elles les taules en el marcador (1-1) van condemnar a tots dos en les seves esperances d’arribar a les semifinals, ja que l’empat a Ses Canaletes, a la postres eliminar a dos equips de l’accés a la ronda definitiva. El col·legiat Francisco Pelaez, impartirà justícia entre les dues esquadres que voldran començar amb victòria  un 2017 acabat d’arribar al món futbolístic.

Los comentarios están cerrados.