Sports de ca Nostra

1.000 infants participaran a la Cursa Infantil de Reis 2017

cursa-de-reisEl batle de Palma, José Hila, ha presentat avui la Cursa Infantil de Reis 2017. La prova, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport, s’emmarca al programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma i es durà a terme el proper dia 5 de gener a les 12 hores al parc de les Estacions.

 

La promoció de l’esport a la infància és un dels objectius del Consistori, segons ha destacat el batle José Hila, que també ha assenyalat que “aquesta cursa apropa l’esport als més petits i els ajuda a incorporar-ho al seu dia a dia com a eina d’hàbits saludables”.

cursa-reis1

Les inscripcions són gratuïtes i es podran realitzar en línia al web www.elitechip.net. Enguany, com a novetat, s’obren 1000 inscripcions, 200 més que la passada edició. Així es donarà més capacitat de participació als infants que vulguin inscriure-se’n.

 

La cursa està destinada a nins i nines fins a 12 anys, que recorreran diferents distàncies segons les seves categories. Els infants del grup d’iniciació, de 0 a 3 anys, recorreran una distància de 200 metres acompanyats dels seus pares, el grup de  4 i 5 anys  correrà 400 metres, els infants de 6 i 7 anys cobriran la distància de 600 metres, i a partir de 8 anys, infants que pertanyen a les categories III i IV,  participaran a la prova de 800 metres.

 

 

A les 12 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’iniciació, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edats. La sortida i l’arribada de totes les proves seran al parc de les Estacions i el recorregut, degudament senyalitzat, transcorrerà pel mateix parc.

 

Tots els infants rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la imatge de la cursa, un disseny del il·lustrador Antonio Fernández Coca . En finalitzar la cursa cada participant rebrà també una bossa amb una medalla, un berenar i una gorra. Hi haurà aigua i fruita per a tots els participants.

 

A la presentació de la cursa també hi han assistit els representats de les entitats i empreses patrocinadores de l’esdeveniment: BMN (patrocinador principal d’aquest esdeveniment), Escoleta Asima,  AutoVidal, concessionari oficial KIA, Coca Cola, El Corte Inglés, Quely, Cadena Ser, Plaça 18, Loo Rent,  IB-JOVE, Consell de Mallorca i Voluntariat Esportiu de Palma, organitzacions que donen suport a la prova i que fan possible que un any més la màgia dels Reis comenci amb aquest esdeveniment esportiu.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Telf.: 971 22 59 76

Los comentarios están cerrados.