Sports de ca Nostra

Noticies C.V. SOLLER

30507193376_18efaf0fba_kINFANTIL F. C : VICTÒRIA PER TANCAR L’ANY PER A LES MÉS PETITES DEL CVS NÀUTICA SÓLLER

Posted: 21 Dec 2016 12:03 AM PST

AJ MASSANELLA “A” 0 – 3 CVS NÀUTICA SÓLLER (23-25/21- 25/21-25)

Tot arriba, i ben bé ho saben les menudes del CVS Nàutica Sóller. Després de guanyar a la primera jornada de lliga no havien tornat a conèixer la victòria. S’havien guanyat sets, això si, i jugat dos partits que es van decidir al tie break. El passat dilluns 19 de desembre es va disputar el partit contra AJ Massanella ajornat des de feia deu dies a un gelat pavelló on les nostres van saber treure endavant un partit fred i lent en quant al joc.

Si bé no es va jugar un partit al nivell que venen demostrant fins ara, les solleriques van desenvolupar un bon partit, sobre tot al servei i la recepció; i es van començar a lluitar pilotes a la xarxa, cosa que venia costant una micona. Va ser un partit d’alts i baixos, doncs al primer set es van posar per davant al marcador per més de 10 o 12 punts, però les errades feren que les de Massanella recuperessin la distància perduda i el set es va decidir per la mínima 23 a 25. El segon set va ser molt igualat fins al final on les nostres es van imposar per 21 a 25 gràcies al servei de mà alta que algunes de les nostres jugadores ja saben executar i que a aquesta categoria marquen molt la diferència.

Al tercer i darrer set, Nàutica Sóller va començar perdent de fins a 5 punts, i les pors dels dos partits anterior feren una mica d’acte de presència, però aquest cop van saber resoldre i tancar el partit amb un marcador calcat al del set anterior, 21 a 25. Alegria entre les nines i els pares i mares assistents al partit; que acaben aquest 2016 de manera positiva.
Ara tocarà descansar uns dies i retornar a la feina amb més ganes que mai per afrontar el que manca de la primera volta a partir de dia 13 de gener contra el CV Son Ferrer A.
Les jugadores i entrenadors del CVS Nàutica Sóller volen aprofitar per desitjar unes bones festes de Nadal i un pròsper i millor any nou carregat de volei per a tots. Bon Nadal!!.

Los comentarios están cerrados.