Noticies C.V. SOLLER

22 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

30507193376_18efaf0fba_kINFANTIL F. C : VICTÒRIA PER TANCAR L’ANY PER A LES MÉS PETITES DEL CVS NÀUTICA SÓLLER

Posted: 21 Dec 2016 12:03 AM PST

AJ MASSANELLA “A” 0 – 3 CVS NÀUTICA SÓLLER (23-25/21- 25/21-25)

Tot arriba, i ben bĂ© ho saben les menudes del CVS NĂ utica SĂłller. DesprĂ©s de guanyar a la primera jornada de lliga no havien tornat a conĂšixer la victĂČria. S’havien guanyat sets, aixĂČ si, i jugat dos partits que es van decidir al tie break. El passat dilluns 19 de desembre es va disputar el partit contra AJ Massanella ajornat des de feia deu dies a un gelat pavellĂł on les nostres van saber treure endavant un partit fred i lent en quant al joc.

Si bĂ© no es va jugar un partit al nivell que venen demostrant fins ara, les solleriques van desenvolupar un bon partit, sobre tot al servei i la recepciĂł; i es van començar a lluitar pilotes a la xarxa, cosa que venia costant una micona. Va ser un partit d’alts i baixos, doncs al primer set es van posar per davant al marcador per mĂ©s de 10 o 12 punts, perĂČ les errades feren que les de Massanella recuperessin la distĂ ncia perduda i el set es va decidir per la mĂ­nima 23 a 25. El segon set va ser molt igualat fins al final on les nostres es van imposar per 21 a 25 grĂ cies al servei de mĂ  alta que algunes de les nostres jugadores ja saben executar i que a aquesta categoria marquen molt la diferĂšncia.

Al tercer i darrer set, NĂ utica SĂłller va començar perdent de fins a 5 punts, i les pors dels dos partits anterior feren una mica d’acte de presĂšncia, perĂČ aquest cop van saber resoldre i tancar el partit amb un marcador calcat al del set anterior, 21 a 25. Alegria entre les nines i els pares i mares assistents al partit; que acaben aquest 2016 de manera positiva.
Ara tocarà descansar uns dies i retornar a la feina amb més ganes que mai per afrontar el que manca de la primera volta a partir de dia 13 de gener contra el CV Son Ferrer A.
Les jugadores i entrenadors del CVS NĂ utica SĂłller volen aprofitar per desitjar unes bones festes de Nadal i un prĂČsper i millor any nou carregat de volei per a tots. Bon Nadal!!.

Comentarios cerrados