Sports de ca Nostra

C.V.Soller ; ARRIBA NADAL, ARRIBA LA IV COPA D’ESPANYA

img-20151229-wa0088Si hi ha una data de color solleric al calendari voleibolístic, aquesta és la de la setmana de la Copa d’Espanya que des de fa quatre anys organitza la Real Federació Espanyola de Voleibol. La Copa d’Espanya arriba a la seva quarta edició amb una salut inmillorable. Un torneig d’ambient festiu que cada any ha reunit a més i més equips, fruit de la impecable organització i dels grans moments que ofereix a tots els participants.

A més, les dates conviden a viatjar en família i això també ho fa molt especial ja que cada partit es converteix en una festa compartida per a totes les famílies presents. Recordem que els finals de l’edició passada varen ser presenciades en directe per gairebé 3.000 persones. Xifres espectaculars en aquest tipus d’events esportius en edat escolar. No ens cansam de recordar el viscut l’any passat amb ganes de repetir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta edició es celebrarà del 27 al 30 de desembre amb la participació de mes de 200 equips i 3.000 participants (no ens hem equivocat amb els zeros). El nostre club aquest any estarà representat per quatre equips, tots en categoria femenina, les cadets del CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER, vigents campiones d’aquesta competició i amb ganes de tornar a guanyar el títol. També tendrem les Cadets B del club, l’equip de Nena Ramon del CVS FUSTES CAN VAQUER SÓLLER. Un equip que té moltes jugadores que s’estrenen en competició nacional i que estan molt il·lusionades de participar. En categoria infantil tendrem les subcampiones de l’any passat, CVS CONST MARC GALINDO SÓLLER, dirigides per Alfons Ramon i que va a Guadalajara amb molta il·lusió per intentar fer un gran paper. I per últim el CVS FORN CAN FRAU SÓLLER, l’infantil B del club dirigit per Marta Bauza, amb jugadores molt joves que aniran agafant experiència en aquesta competició nacional. Molta sort a totes i a gaudir d’aquesta gran competició!!
Podeu seguir les notícies i resultats d’aquesta IV Copa d’Espanya de Voleibol en el següent enllaç : IV COPA D’ESPANYA.
 
ANIREM INFORMANT!!. AMUNT SULLERICS!!

Los comentarios están cerrados.