Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

 

INFANTIL F. C : DERROTA IN EXTREMIS DE LES MÉS JOVES DEL CVS NÀUTICA SÓLLER

Posted: 19 Dec 2016 05:33 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 2-3 SAGRAT COR (25-14/25- 17/22-25/16- 25/9-15)
Les més jovenetes del Club van tornar a tenir la victòria a la mà, però tal com va passar al darrer partit els nervis van fer perdre l’oportunitat. El partit va començar molt de cara per les de Nàutica Sóller: la recepció funcionava, els frees anaven a lloc, bons atacs… I es van avançar al marcador amb dos sets a favor. Però a al tercer set, tot el que fins aquell moment havia funcionat va començar a fallar i es va arribar a perdre d’onze punts.

Aquest diferència es va veure reduïda a 1 punt a final de set estant el marcador 22 a 23, sobre tot per un seguit de bons serveis que dificultaren la recepció de les palmesanes. Tot i això es va perdre el set i el partit es va posar 2 a 1. Les nostres encara tenien una nova oportunitat per tancar el partit al quart set, però la dinàmica ve seguir essent la mateixa. Les recepcions i els frees penjats a la xarxa feien molt de mal a les nostres, doncs el Sagrat Cor tornava les pilotes de primer toc sobre la xarxa. El 16 a 25 final enviava el partit al cinquè set. Tot i que l’equip va sortit motivat per intentar emportar-se el seu primer quint set i el marcador va estar igualat fins al 5 a 5; els nervis van fer acte de presència fent cometre errors que sense ells aquest grup de nines sap controlar desenvolupant el gran joc desplegat a l’inici del partit.

Dilluns 19 de desembre jugaran al Col·legi Aixa (al Parc BiT) el partit ajornat de dia 9 a les 18:00.
Les de Nàutica Sóller tenen davant l’oportunitat de tancar l’any amb victòria, vos ho contarem aquesta setmana. Molta sooort menudes!!
Foto del Sopar de Nadal de les jugadores de Mar Bauza. Bon Nadal!!!

INFANTIL F. B : LES DEL CVS FORN DE CA’N FRAU SÓLLER SUPEREN EL RIVAL I EL FRET A ALARÓ

Posted: 19 Dec 2016 04:05 AM PST

AD Alaró 1-3 CVS Forn de Ca’n Frau Sóller
Les nostres nines de l’infantil femení b divendres 15 de desembre a les 18:30h jugaren contra l’Alaró. El partit començà molt tranquil però amb molt de fred, costava molt moure’s, correr i fins i tot els gestes tècnics. Aixi i tot jugaven concentrades no deixant caure cap bolla i sense error de servei.

El marcador quedà 16-25/28- 26/12-25/19- 25, un 3-1 a favor de les nostres nines i victòria per acabar l’any.

Ara tendran una setmana plena de molta feina per preparar la Copa d’Espanya a Guadalajara, que es disputarà els dies 27 al 30 de desembre. Molta sort solleriques!!
Molts d’anys a tots i bones festes!.

JUVENIL F. A : VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES QUE CONSOLIDA LA SEGONA PLAÇA A LA LLIGA

Posted: 19 Dec 2016 03:55 AM PST

CV Pòrtol 0-3 CVS XC Properties Sóller amb parcials de 8-25 / 7-25 / 11-25

Fàcil partit el que es trobaren les jugadores solleriques, on el més important era no perdre la concentració front un rival inferior. Els parcials foren bastant iguals, on en els tres sets es pogué gaudir provant combinacions i jugades que s’havien anat entrenant durant la setmana gràcies a que les locals el 90% de vegada que passaven la pilota era un free.

Destacà el gran servei i els pocs errors que cometeren les solleriques.

Les jugadores de Marga Ramon arriban a les vacances com a segones de la classificació i tornaran a jugar dia 13 de gener davan el Montesion. Enhorabona!.

CADET F. A : CLARA VICTÒRIA DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER

Posted: 19 Dec 2016 03:50 AM PST

CVS Const. Miquel Morell Sóller 3-0 AD Alaró

Partit clarament dominat per les locals que no donàren opció a les visitants. El tres parcials foren pràcticament iguals. El servei de les solleriques bastà per endur-se el partit.

Cal destacar la concentració de les nostres durant tot l’encontre tot i ser difícil per les circumstàncies del partit. Els parcials varen ser 25-9 25-6 25-11.

Les nostres no tornen a jugar partit de lliga fins el proper 14 de gener en que visitaran al Cide.

JUVENIL F. B : VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER A VALLDEMOSSA PER ACABAR L’ANY

Posted: 19 Dec 2016 02:00 AM PST

Sporting Valldemossa 0-3 CVS Elèctrica Bernat Sóller (21-25/18-25/11-25)
El partit a Valldemossa d’aquest diumenge es guanyà 0-3, davant un rival novell e inexpert, però amb moltes ganes i molta lluita. Es jugà el diumenge dematí i el fred i la difícil motivació enfront un rival, teòricament molt inferior ens va fer patir per agafar ritme i jugar al nostre nivell que no arribà fins al tercer set, guanyat amb claredat.

Ara toca un petit descans per les festes de Nadal a la competició, però seguint entrenant pel pròxim partit dia 7 de gener a casa davant del CE Llorencins. Les jugadores i entrenador de l’Elèctrica Bernat Sóller volem desitjarvos unes bones festes i un bon començament de l’any nou.
Capitana Laura Gómez, Rosa Grancha, Marta Valls, Aina Rullan, Sílvia Sánchez, Sílvia Massutí, Encarna Capo, Carme Bernat, Ana Maria Hernández, Carla Corbett, Lola Rullan i Raquel Marí i Guillem Rullan.

INFANTIL F. A : GRAN VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER A CIDE

Posted: 19 Dec 2016 02:45 AM PST

CV CIDE A 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SOLLER amb parcials de 8-25/12- 25/11-25.
Per el CVS CONST. M. GALINDO SOLLER jugaren, Marta Riutort, Maria Dalla, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.
Aquest passat dissabte es disputava al Col·legi Cide un interesant Cide A – CVS Const. Marc Galindo Sóller, tercer classificat contra el líder de la categoria, en un partit que es presumia igualat, però a l’hora de la veritat el conjunt solleric es va mostrar intractable en la seva visita a Ciutat.

Des del primer set les solleriques es mostraren molt serioses en el seu joc, amb bons serveis que dificultaven la recepció local, amb bones transicions defensa atac que feien que dominessin el joc i el marcador amb claredat. Hem de dir que les locals foren un conjunt lluitador que no baixaren els braços en cap moment, però que no pogueren fer res davant el bon joc de les solleriques que es mostraren intractables en el seu millor partit de la temporada.

Les nostres nines partiran el pròxim 27 de desembre a jugar la Copa d’Espanya a Guadalajara, esperant que puguin gaudir de la competició i de l’experiència.

Los comentarios están cerrados.