Sports de ca Nostra

La regidora Susanna Moll assisteix a la presentació de la VII Copa Nadal Port de Palma – El Corte Inglés

0_103794_1La recaptació de les inscripcions es donarà íntegrament a l’Associació Mallorca sense Fam

Palma, 19 de desembre de 2016. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha assistit avui matí a la presentació de la VII Copa Nadal Port de Palma – El Corte Inglés. L’esdeveniment esportiu, que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports (IME), tindrà lloc al moll de les Golondrines el pròxim dilluns 26 de desembre a les 11 hores.

Aquesta prova solidària, organitzada pel Club Esports Masters i Unisport Consulting, espera una gran participació de nedadors, que hauran de cobrir una distància de 200 metres. La recaptació de les inscripcions es donarà íntegrament a l’ONG Mallorca Sense Fam.

Tots els participants rebran una medalla de finisher i una gorra de bany solidària amb l’eslògan «Por los que no tienen, NADA». També comptarà amb activitats infantils coordinades per la Direcció General d’Esports del Consell de Mallorca.

A la presentació, hi han assistit a més de la regidora d’Educació i Esports de Palma, la presidenta de Mallorca sense Fam, Catalina Aguiló, el president d’Esports Masters, Esteban Cruz, el director de relacions externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez, el representant de Coca Cola, Ricardo Muntaner, i Esther Vidal, en representació d’AutoVidal.

http://ime.palma.cat/

Los comentarios están cerrados.