Sports de ca Nostra

L’Institut d’Afers Socials reb ajuda de la FFIB

capturaEl president Bestard i diversos membres de la Fundació varen entregar personalment equipaments esportius als responsables del IMAS (Institut d’Afers Socials, del Consell de Mallorca), dins el conveni de col·laboració que tenen des de fa anys. Hi havia sudaderes, xandalls i espardenyes provenents de diverses seccions de la Federació.
Varen rebre i varen agraïr l’entrega de material, per part del Consell, la vicepresidenta del IMAS, Catalina Mas, la directora insular, Teresa Vallespir, i el cap de secció d’Inserció Social, Sebastià Cerdà.

INFORME FINAL D’ANY

Amb motiu de la darrera Junta Directiva del 2016, la Fundació del Futbol de la FFIB ha fet balanç de les activitats duites a terme en els darrers mesos, elaborant un informe.
Entre les col·laboracions duites a terme, destaquen els contactes amb el Centre de Dia «Tardor Comedor», per mirar de divulgar la seva activitat social en favor dels que no tenen on menjar.
També se va participar en la difusió del calendari Solidari de la Policia;  s’han imprés les papeletes d’un sorteig en favor dels equips de Regional; se va entregar material esportiu al col·legi Pedro Poveda, i se va acordar amb la conselleria de Salut extendre un programa de prevenció dental entre els federats de pre-benjamins.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.