Sports de ca Nostra

La Federació Balear de Fútbol lliura un lot de roba esportiva al Consell

photo_2016-12-16_14-17-57_01La vicepresidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Caterina Mas, ha rebut aquest matí la roba esportiva que el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, ha lliurat en nom de la Federació. Es tracta d’un lot de més de 100 xandalls complets, en total més de 200 peces de roba, que aniran destinats als usuaris de la xarxa d’inclusió social de l’IMAS.

L’acte de donació del material ha tengut lloc al centre de Ca l’Ardiaca on s’ubica el rober de la xarxa, que dóna servei a Ca l’Ardiaca, Sa Placeta i la UMES.

Mas ha agraït al president de la Federació aquesta donació, ja que “la roba d’home d’hivern és una de les principals demandes del centre”. Així mateix, tant la vicepresidenta com el responsable de Ca l’Ardiaca, Biel Gelabert, han  agraït la implicació de la Federació, mitjançant la seva Fundació, en diversos projectes socials.

Juntament amb Mas, Bestard i Gelabert han assistit a l’acte el vicepresident de la Federació, Manuel López Lacal; Miquel Vives de la Fundació del Futbol, i alguns dels usuaris i treballadors del centre.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.