Sports de ca Nostra

Lluís Salom, l’esportista més cercat a Google el 2016

salom-motegi-mirco-lazzari-getty_1705039647_35971941_540x306La mort de Lluís Salom va deixar glaçat el món de l’esport i, ara, el seu nom s’ha convertit en el de l’esportista més cercat a Espanya a Google el 2016. El pilot mallorquí va perdre el control de la moto al revolt número dotze del circuit de Barcelona-Catalunya. Tenia 24 anys i el motor al cor. Era dia 3 de juny del 2016.

Llavors, tots vam patir la pena de la seva mare, Maria Horrach, quan es va tallar, al tanatori, un per un, els rínxols de la seva negra i llarga cabellera per col·locar-los entre els dits del seu fill. Pel que sembla, era un dels gestos favorits del pilot, acariciar els rínxols de la seva mare.

FOTO ; Salom i la seva mare, a Motegi el 2013. MIRCO LAZZARI / GETTY

http://www.arabalears.cat/

Los comentarios están cerrados.