Sports de ca Nostra

Èxit de la Trobada Històrica del Futbol Menorquí a Es Mercadal

capturaL’Associació Històrica va recordar el 90 aniversari de la FFIB

 

La localitat d’Es Mercadal va reunir centenars de persones convocades per l’Associació Històrica del Futbol Menorquí per retre homenatge a equips, clubs, futbolistes i persones que han destacat en el futbol de l’illa.

Entre les entitats distingides, la Federació de Futbol de les Illes Balears, pel seu 90 aniversari. Miquel Bestard va rebre el guardó i va felicitar els organitzadors (dirigits per Paco Perea) per la iniciativa.
Era la 5ª Trobada anual de la AHFM que, en aquesta ocasió, va voler fer protagonista al club CD Mercadal, recordant la seva història a través d’una exposició i una completa investigació estadística.
Els veterans del futbol d’Es Mercadal varen ser homenatjats. Per l’escenari passaren tots els entrenadors o familiars a rebre un trofeu, així com els component del recordat «Atlètic Monte Toro» de mitjans del segle XX.
Així mateix, l’Associació va elegir els jugadors menorquins més destacats de la temporada passada, que varen rebre un trofeu i les ovacions dels presents a la sala Multiusos d’Es Mercadal.
El batle d’Es Mercadal, Xavier Ametller, també hi era present i va tancar l’acte felicitant a l’Associació Històrica del Futbol Menorquí per la feina que du a terme per recuperar els records del món del futbol.

FFIB

 

Los comentarios están cerrados.