Sports de ca Nostra

CCE.Sant LLuis Juvenil ; Acaba un somni, comença un altre

img_1053-200x200No va poder ser. L’equip d’Elias Noval ha caigut eliminat a la Copa Juvenil a mans de el Atletico Villacarlos B, la seva autèntica bèstia negra en el que portem de temporada. Un gol de James Davies a l’inici de la segona meitat va ser suficient per eliminar al CCE Sant Lluís (1-1), d’una final que arriba a tocar amb la punta dels dits.

La primera meitat va començar de la millor manera possible per als interessos lluissers, minut 2, rematada d’Eric Victory que aturar miraculosament el porter Telmo però el rebuig del porter local era rematat al fons de la xarxa per Adria Fortuny que igualava l’eliminatòria i neutralitzava la avantatge dels de Mamajón del partit d’anada.

Amb una part de la feina realitzada, tocava seguir treballant amb cap, un gol local no havia de ser una gran llosa per als de Noval que arribaven a Es Castell amb la missió de anotar dos gols per ficar-se a la gran final sense haver de passar per una tanda de penals agònica.

En un camp de petites dimensions, la tensió es palpava en els dos banquetes, qualsevol rebuig, baló directe a l’interior d’area es convertia en una sensació de perill constant. Llorenç, un dels millors del seu equip en el partit d’ahir, va aconseguir amb dues intervencions de mèrit mantenir l’avantatge dels blaus fins al descans, quedaven 45 minuts i estava tot per decidir.

Després de la represa, arribaria l’únic gol del partit per als locals que fet i fet li serviria per endur-se la eliminatòria. En una falta llunyana i directa, el local James va posar el baló en tota l’esquadra on poc va poder fer el porter Llorenç per aturar el xut del migcampista groc, els de Mamajón amb aquest resultat tenia un peu a la gran final. Amb el pas dels minuts, van saltar espurnes entre els dos equips, la tensió i la màxima igualtat existent feia a que qualsevol falta produís alguna reacció en l’equip que la patia, aquests continus aturades en el joc no feien mes que beneficiar els grocs que van apostar per aquesta arma per aturar el ritme del partit. A partir del minut 75, poc joc, moltes interrupcions i contínues protestes, s’acabar un futbol i va començar un altre. En el tram final, va tenir el pas a la gran final el quadre lluisser, una falta directa d’Eric Victory produia un altre rebuig en no poder aturar de primeres Telmo el tret, la segona rematada de Kevin amb tot a favor impactava al pal i el posterior remat d’Adria Fortuny entre un grapat de cames era refusada per la defensa groga, la va tenir i la va desaprofitar el quadre de Noval.

A la contra podia sentenciar l’equip de Mamajón, però, el bon fer defensiu dels lluissers li seguien ficant als blaus en el partit i posava la pressió als locals, van saber jugar amb aquest factor els grocs que amb el xiulet final aconseguien el somni que ambdues esquadres buscaven, enfrontar-se al CD Menorca B, aquest proper cap de setmana per a succeir al Penya Ciutadella Esportiva com campió de Copa Juvenil.

 

Premsa CCE.Sant LLuis

Los comentarios están cerrados.