Noticies C.V. Soller

30 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JUVENIL F. B : MERESCUDA VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT EL CV VILAFRANCA

Posted: 30 Nov 2016 04:31 AM PST

CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER 3-1 CV VILAFRANCA (25-18/25-15/21-25/25-22)
Les solleriques jugaren un bon partit i fĂłren superiors al rival tot el temps, tot i els alts i baixos que ens acompanyen enguany i que dissabte tornaren. Un primer set on sortirem com a dormides i al final amb feina caiguĂ© del nostre costat, el segon set Ă©s demostrar el bon joc i es nivell que pot donar l’equip, el tercer ens complicarem la vida i el Vilafranca aprofitĂ  tots els regals que li fĂ©rem per sumar punt a punt i guanyar el set.

En el quart el rival es va crĂ©ixer i seguiren el gran nombre d’errors de les nostres que varen posar en perill el set, tot i la victĂČria final.

En definitiva bona victĂČria treballada i merescuda. La setmana vinent anem a Pollença a seguir lluitant i sumant per arribar a colocarmos a la part alta de la classificaciĂł.
Volem felicitar a la nostra capitana Laura GĂłmez Calatayud perquĂš dissabte va complir devuit anys, un bon regal aquesta victĂČria.
Per l’ElĂšctrica Bernat SĂłller jugaren, capitana Laura GĂłmez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Marta Valls, SĂ­lvia SĂĄnchez, SĂ­lvia Massuti,Encarna Capo, Carme Bernat, Carla Corbett, Raquel MarĂ­, Ana Maria Hernandez.

CADET F. B : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER DAVANT EL BUNYOLA

Posted: 30 Nov 2016 04:25 AM PST

CV Bunyola 0-3 CVS Fustes Ca’n Vaquer (17/25-11/25-23/25)

Les cadets B del CVS es desplaçaren el passat divendres a Bunyola per afrontar el seu setÚ partit en lliga.
Un partit que varen dominar des del seu inici. S’enfrontaren a un Bunyola molt lluitador que va desplegar un bon joc en defensa, perĂČ les solleriques varen saber afrontar l’encontre de manera seriosa i amb molta concentraciĂł amb el joc.

Durant el tercer set les solleriques fallaren mĂ©s pilotes de lo normal en elles, cometeren errors en servei i atac que va fer que les locals s’apropessin en el mercador, perĂČ les de La Vall varen saber respondre i tancar el partit.
Volem destacar l’actuaciĂł de Irene CatalĂ  que va jugar de lliure suplint la baixa d’Aina Hernandez i va complir de valent, enhorabona.
Les Cadets aquest dissabte reben al lĂ­der de la categoria, el Porto Cristo, fins ara invicte a Son Angelats a les 10h, esperem que puguin seguir amb el bon joc demostrat fins ara.

INFANTIL F. C : DERROTA DEL CVS NÀUTICA SÓLLER DAVANT UN POTENT MURO

Posted: 30 Nov 2016 04:21 AM PST

CV Muro A 3-0 CVS NĂ utica SĂłller (25/15-25/8-25/16)

Les benjamines del CVS dissabte foren les més matineres i a les 9:30h ja disputaven el seu partit a Muro.
El partit va començar de cara per a les nines del CVS NĂ utica SĂłller que amb un gran servei varen debilitar la recepciĂł contrĂ ria (0-7), perĂČ les locals no varen tardar massa a reaccionar i amb un atac molt contundent on les nostres nines poc pogueren fer s’endugueren el set.

El segon set va tenir un clar dominador, el volei Muro. Les nostres no acabaren de trobar el seu joc i no es notaven gens cĂČmodes per contrarestar el joc que oferia l’equip contrari, amb una col·locadora que ens va guanyar moltĂ­ssims punts a la xarxa.
Al tercer set les solleriques començaren a trobar el seu joc, amb un bon servei i una gran defensa, i començaren a posar les coses difĂ­cils a l’equip local, perĂČ la falta d’experiĂšncia i la diferĂšncia d’edat varen ser massa rivals per les nostres infantils.
Una setmana més, les infantils del CVS Nàutica Sóller van sumant experiÚncies i millorant el seu joc. A seguir fent feina!
Aquesta setmana les solleriques reben el Porto Cristo B a Son Angelats a les 18:00h.