Sports de ca Nostra

L’ATLÈTIC BALEARS HAURÀ DE REMUNTAR L’ELIMINATÒRIA AL MUNICIPAL DE SAGNIER (0-1)

AT.BALEARES L’entrenador Christian Ziege assegura que no sap perquè l’han expulsat i que “malgrat ser millor i tenir la pilota, ens han guanyat”

Fitxa tècnica.  Atlètic Balears: 1. Carl, 2. Marcel (14. Joan Vich 61 ‘), 3. Toni Fernández (18. Malik 54’), 4. Manu Farrando, 5. Biel Guasp, 6. David Prieto ©, 7. Avilés, 8. Enzo (17. Xisco Hernández 72’), 9. Tete, 10. Cristeto, 11. Ortiz.
AE Prat: 1. Sergio, 2. Adri, 3. Aitor © (Roger 45’), 4. Ricarte, 5. Alfonso, 6. Juanjo, 7. Pluvins, 8. Javi Lara (14. Putxi 64’), 9. Óscar Muñoz, 10. Fran Piera (12. Dot 68’), 11. Ernest.
Àrbitre: Carballar Vales (comitè balear) va amonestar amb targeta groga als locals: Joan Vich i Toni Fernández i als visitants Óscar Muñoz, Javi Lara i Ernest. A més, va expulsar per protestar al tècnic Christian Ziege al 93’.
Incidències Partit corresponent a l’anada dels setzens de final de la Copa Federació a Son Malferit entre l’Atlètic Balears i l’AE Prat. S’ha guardat un minut de silenci abans del partit en memòria de les víctimes de l’accident aeri d’ahir a Colòmbia. 400 espectadors a les grades.
CRÒNICA
La primera part ha estat marcada pel gol de l’AE Prat, al minut 3, en una pèrdua de pilota de Cristeto en la frontal del àrea davant la pressió del jugador Fran Piera, que s’ha emportat la pilota i ha fet una subtil vaselina a Carl per fer el 0-1. Tot i això, l’equip balearico s’ha refet i ha dominat la pilota i el joc amb un sistema 3-5-2. Avilés al minut 8 ha tengut la primera arribada clara amb un llançament alt que ha acabat en córner. Al 26’ també ho ha provat Enzo des de la frontal i la pilota també ha anat alt. Al 32 Biel Guasp ha tengut la més clara de la primera part en una jugada de Tete, amb passada d’Enzo que ha rematat l’alaroner i el porter Sergio ha enviat a córner. El juvenil de primer any Ortiz ha tengut una actuació ben destacada i fins i tot ha xutat de fora de l’àrea una mica desviat al latera de la porteria del Prat. Amb 0-1 arribaríem al descans. En la segona part, l’Atlètic ha pressionat més i ha intentat l’empat primer amb un remat de Manu a la frontal després d’un córner que ha acabat fregant el pal i després al 56’ Avi en una jugada personal en què s’ha marxat de dos rivals i ha llençat fora per poc. David Prieto ha estat a punt de marcar de cap en un córner en el minut 59.  Ziege ha canviat el sistema amb un 4-4-2 introduint al terreny de joc Joan Vich, Malik i finalment Xisco Hernández.
L’AE Prat ha tengut una bona ocasió de la mà d’Ernest en un remat sec que ha marxat fora per poc després d’una centrada de banda esquerre.  Al minut 79 l’àrbitre ha anul·lat un gol visitant per fora de joc. Ernest ha pogut fer el 0-2 al minut 89 en una bona jugada rival i també ha estat a punt de pujar al marcador l’empat al minut 93 després d’un bon xut de fora de l’àrea de Cristeto que surt per pocs centímetres alt. Just a la següent jugada, l’àrbitre ha expulsat l’entrenador, Christian Ziege abans de xiular el final del partit.  L’Atlètic Balears, actual campió de la Copa Federació haurà de remuntar l’eliminatòria d’aquí a dues setmanes al municipal de Sagnier.

 Ziege

L’entrenador de l’Atlètic Balears, Christian Ziege, ha lamentat la derrota assegurant que el seu equip ha jugat millor que el rival, que ha guanyat el partit amb només un xut a porta: “així és el futbol, malgrat estar millor i tenir la pilota guanya l’equip contrari”. Ziege assegura que no sap perquè l’ha expulsat l’àrbitre al temps de descompte perquè primer parlava amb els seus defenses i després desconeix els motius. Sobre l’Hércules, el míster alemany ha declarat que “ara tenim tres rivals molt complicats com són Hércules, Vila-real B i Alcoyano, tres equips molt forts que sempre estan adalt”.

COMUNICAT DE PREMSA/ CRÓNICA CD. ATLÈTIC BALEARS-AE PRAT

Los comentarios están cerrados.