Sports de ca Nostra

La final de les Six Days Series, el major espectacle mundial de ciclisme en pista, arriba al Palma Arena el 17 de març

palmaarenaEl proper dia 14 de desembre el velòdrom del Palma Arena acollirà la presentació de la final dels Six Days Series, la prestigiosa competició i el major espectacle del món de ciclisme en pista. La prova final tindrà lloc al mateix velòdrom el 17 de març, després d’haver-se disputat enguany a quatre seus: Londres, Amsterdam, Berlín i Copenhaguen.A la presentació han confirmat la seva assistència el ciclista i cinc vegades guanyador del Tour de França, Miguel Indurain, el ciclista menorquí Albert Torres, i el campió olímpic, Joan Llaneras. La consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, el vicepresident del Govern, Biel Barceló, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el director de l’Agència de Turisme Balear, Pere Muñoz, seran presents a l’acte.

Els més destacats ciclistes de pista del món es concentraran en el Palma Arena per disputar la classificació final a Mallorca.
La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, i la Conselleria de Vicepresidència, Innovació i Turisme col·laboren amb l’organització de la Six Days Series per acollir l’esdeveniment a Palma. Per la seva banda, i a través de la Direcció General d’Esports i Joventut i la Gerència del velòdrom Palma Arena, ha signat un conveni de lloguer de la infraestructura amb Madison Sports Group, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment esportiu. L’Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB), de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, patrocina l’esdeveniment i el promociona a fires internacionals turístiques com la World Travel Market o The London Bike Show.
De cara a l’any que ve, està previst que noves competicions s’incorporin a les Six Days Series i que en un període de 4 anys es pugui arribar a les 20 proves, no només a Europa sinó en àmbit mundial, a llocs com Nova York o la Xina.
La final de Six Days al Palma Arena atraurà una quantitat de públic destacat i divers no només pel nivell de competició dels millors ciclistes en pista, sinó perquè les proves compten amb un component lúdic afegit.
L’acollida de la final del Six Days Series forma part de l’objectiu del Palma Arena de promoure’s com un espai d’esdeveniments esportius de rellevància internacional.
Els usuaris de Carnet Jove tindran un descompte, mentre que els alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB) tindran entrada gratuïta

Los comentarios están cerrados.