Sports de ca Nostra

Miquel Bestard va assistir a la presentació del ETB Calvià

capturaEl club  ETB FUTSAL CALVIÀ va presentar ahir els equips que juguen la temporada 2016-2017 en les diverses competicions federades: Aleví, Cadet, Amateur 1ª Regional i Amateur 3ª Nacional
L’acte, que va comptar amb la presència del president de la FFIB, Miquel Bestard, va ser en el Pavelló Galatzó de Santa Ponça. Entre els convidats es trobava també Eva Serra, Tinent Batle d’Esports de l’Ajuntament de Calvià, Juanito entrenador del Palma Futsal que vingué acompanyat dels jugadors Nico Sarmiento y Maico.

Els equips es fotografiaren a la pista i els més petits gaudiren de la presència de l’entrenador i jugadors del Palma Futsal. A continuació tots junts donaren bona compte dels aperitius que les mares dels jugadors havien preparat per aquesta presentació, que fou un èxit de participació
Miquel Bestard es va dirigir als assistents per animar-los a continuar practicant l’esport que
més les agrada, i fent referència als últims anys viscuts pel futsal
des de la seva arribada a la presidència de la FFIB

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.