Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

29928596973_08133f3a07_kSENIOR M. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A LA PISTA D’UN COMPLICAT MURO

Posted: 21 Nov 2016 12:08 AM PST

CV Muro 2-3 CVS Const Tuent Sóller (21-25/25-18/25-18/15-25/4-15)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Damià Coll, Marc Martorell, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Toni Colom.
Partidàs de volei a Muro, amb emoció i alternança en el marcador fins els darrers instants d’un partit marcat per l’evolució dels nostres durant l’encontre per anular les virtuts d’un equip local amb molt d’ofici. Els de Muro mostraren tenir les coses molt clares i tant per centre com amb el seu oposat crearen molts de problemes a la defensa sollerica.

Els del CVS, que començaren molt centrats i s’endugueren el primer parcial, entraren en un periode de desconcert en que cap fase del joc es realitzava amb encert. No es rebia, no s’atacava, no hi havia bloqueig i la defensa era inexistent. Els de Muro, jugant a plaer, atacaven amb duresa i pràcticament cada pilota que passava al camp solleric tocava enterra. Així, durant dos sets en que l’impotència dels nostres contrastava amb la comoditat amb que jugaven els locals.

Tot i les sensacions negatives, els sollerics no baixaren els braços, es cercaren solucions, es va millorar de mica en mica el bloqueig i es va intentar anular els seus millors atacants ajustant les posicions defensives. No va ser fàcil però es va trobar recompensa a la feina i al patiment perque el quart set va ser un allau de joc solleric que desde el servei castigava als locals que passaren de botxins a víctimes. L’intensitat i concentració dels nostres no va desaparéixer fins que s’acabà el tie break amb una victòria que deixa els nostres en segona posició ambm totes les opcions de lluitar per objectius ambiciosos de cara a la segona volta.
L’única nota negativa del partit va ser la lesió den Damià Coll, que en una jugada a la xarxa, va tòrcer els tormells i es va haver de retirar del partit amb símptomes evidents de dolor. Esperam que quedi en un ensurt i es recuperi aviat!..
La propera setmana els nostres tornaran a jugar a fora, visitant al juvenil del CV Manacor el dissabte capvespre a les 18:00 h.. Molta sort!!..

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTÒRIA

Posted: 20 Nov 2016 10:52 PM PST

CVS Fustes Ca’n Vaquer 3-1 Manacor B (25-20/25-22/20-25/25-20)

Les solleriques reberen aquest dissabte a les jugadores manacorines. Un partit que prometia emoció i espectacle, ja que s’enfrontaven dos equips molt igualats. A les solleriques els va costar moltíssim centrar-se i trobar-se còmodes dins el partit. Les manacorines demostraren tenir una bona defensa i un servei molt regular amb el qual feren molt de mal a les nostres.

El primer i el segon set caigueren de part de les locals, on podem destacar l’encert en atac de les cadets del CVS que va fer molt de mal a les visitants. El tercer set es va caracteritzar pels nombrosos errors en servei de les solleriques que varen decantar el marcador per les jugadores de Manacor.

El quart set es va jugar cometent menys errors cosa que va permetre agafar un mínim avantatge en el marcador que els va dur a la victòria. Finalment les nostres aconseguiren un important triomf que els permet mantenir la 3a posició a la lliga.
El pròxim partit es disputarà divendres, dia 25 de Novembre a Bunyola a les 18h, esperant que segueixin amb el bon joc demostrat aquests darrers partits.

Los comentarios están cerrados.