Esteban Capitan At.Baleares ; “El objetivo es entrar en playoff, mantenerse e intentar ascender”

22 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

thumbnail_esteban-2“El objetivo es entrar en playoff, mantenerse e intentar ascender”

 

Punto contra el Ebro

“La verdad que el partido costó mucho el domingo. El equipo respondió bien en un campo difícil, un partido con pocas ocasiones. El empate fue justo en términos globales y todo lo que sea sumar es posituivo. La solidez defensiva que hemos adquirido estos cuatro partidos se nota”.

Solidez defensiva

“Lo primero es no encajar, porque eso te da opciones de ganar. Si no encajas siempre vas a sumar. El portero Aulestia lo está haciendo muy bien, también la defensa, pero es un mérito de todo el equipo. A seguir así y mantener la racha de no encajar”.

La exigencia del playoff

“La propiedad y la plantilla nos planteamos primero entrar en playoff y luego intentar ascender. Es el objetivo marcado desde el principio y cuanto antes estés ahí mejor. Y luego aguantar hasta el final. Llevamos dos partidos que si ganamos nos metemos pero yo le diría a la afición que entienda que cuesta, que el equipo está trabajando bien pero no es fácil. Se ha visto con los resultados de este fin de semana. Que la afición nos animen que nosotros lo daremos todo para estar ahí arriba”.

 thumbnail_esteban

Saguntino

“Es importante para el míster tener toda la variedad de jugadores, para que haya más competitividad y opciones a la hora de jugar para el míster . El rival del domingo, el Saguntino, es imprevisible, capaz de ganar al líder Alcoyano y perder puntos con equipos fáciles. Pienso que vendrá a defender, será un partido difícil. No tengo duda de que la afición vendrá a llenar la grada”.

COMUNICAT DE PREMSA / DECLARACIONS ESTEBAN AL CLUB

«L’objectiu és entrar en playoff, mantenir-i intentar ascendir»

Punt contra l’Ebro

«La veritat que el partit va costar molt diumenge. L’equip va respondre bé en un camp difícil, un partit amb poques ocasions. L’empat va ser just en termes globals i tot el que sigui sumar és positiu. La solidesa defensiva que hem adquirit aquests quatre partits es nota «.

Solidesa defensiva

«El primer és no encaixar, perquè això et dóna opcions de guanyar. Si no encaixes sempre sumaràs. El porter Aulestia ho està fent molt bé, també la defensa, però és un mèrit de tot l’equip. A seguir així i mantenir la ratxa de no encaixar «.

L’exigència del play-off

«La propietat i la plantilla ens plantegem primer entrar a playoff i després intentar ascendir. És l’objectiu marcat des del principi i com més aviat estiguis allà millor. I després aguantar fins al final. Duim dos partits que si guanyem ens fiquem però jo li diria a l’afició que entengui que costa, que l’equip està treballant bé però no és fàcil. S’ha vist amb els resultats d’aquest cap de setmana. Que l’afició ens animi que nosaltres ho donarem tot per estar adalt «.

Saguntino

«És important per al míster tenir tota la varietat de jugadors, perquè hi hagi més competitivitat i opcions a l’hora de jugar per al míster. El rival de diumenge, el Saguntí, és imprevisible, capaç de guanyar al líder Alcoià i perdre punts amb equips fàcils. Pens que vindrà a defensar, serà un partit difícil. No tinc cap dubte que l’afició vindrà a omplir la grada «.

Carlos Hernández
 Jefe de comunicación y prensa

Comentarios cerrados