PRESENTACIÓ NOU PATROCINADOR DEL CLUB, ‘LA NAVE DEL PADBOL’

18 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

foto-3-acord-atb-padbolEls jugadors del primer equip David Sánchez i Xisco Hernández valoren la visita contra el C.D. Ebro: «Serà un partit difícil però hem d’aprofitar per guanyar ja que s’enfronten molts de rivals directes entre sí»
L’Atlètic Balears ha presentat avui l’acord de col·laboració amb el nou patrocinador del club, l’empresa ‘La Nave del Padbol’. Aquest conveni significarà que des dels joves del futbol base fins al primer equip, puguin emprar 4 vegades per setmana les instal·lacions d’aquest esport cada dia més demandat, que va néixer a l’Argentina l’any 2008. Aquest acord és fins a final de temporada i la instal·lació esportiva sempre posarà a disposició del club els monitors qualificats per fer aquesta activitat en les seves tres pistes cobertes.
En paraules del director del futbol base del club, Toni Muñoz, «entrenar en una pista tant reduïda sempre és bo per millorar tècnicament i ajudar en la formació dels nins. És important treballar en espais reduïts per prendre decisions ràpides i millorar el joc de cap».
Juan Alberto Ramos, responsable de l’empresa i un dels tres components de Mallorca que viatjaran al campionat del món de Padbol, ha declarat que «aportarà als jugadors de l’Atlètic Balears molta feina tècnica, rapidesa mental i concentració. És un esport molt ràpid d’atac i els vendrà molt bé».

foto-1-acord-atb-padbol foto-2-acord-atb-padbol

Partit contra l’Ebro
Els jugadors del primer equip, David Sánchez i Xisco Hernández han valorat molt positivament l’acord amb aquest nou patrocinador i s’han animat a jugar una mica amb l’entrenador del Juvenil Divisió d’Honor, Francisco ‘Paquete Higuera’. David Sánchez ha valorat el partit de diumenge a les 12:00 hores contra el CD. Ebro assegurant que «es un camp complicat, un rival que va començar molt fort però nosaltres tenim moltes ganes i amb molta humiltat, aconseguir els tres punts». Xisco Hernández també s’ha referit a aquest pròxim partit manifestant que «al final el que et dóna estar adalt és no perdre, l’Ebro va començar molt bé però ara arribam molt motivats i una victòria allà ens donarà molta moral perquè a més hi ha rivals directes que s’enfronten entre sí i ho hem d’aprofitar. Em trob molt bé i amb ganes d’ajudar a l’equip i pujar per amunt».
Peu de foto 1: Juan Alberto Ramos i Xavi Guido, signen l’acord.
Peu de foto 2: El conseller delegat, Xavi Guido, lliura una placa a Juan Alberto Ramos.
Peu de foto 3: David Sánchez, ‘Paquete’ Higuera, Xisco Hernández i Juan Alberto Ramos.
Adjuntam àudios de Toni Muñoz, Juan Alberto Ramos, David Sánchez i Xisco Hernández.

PRESENTADO EL ACUERDO CON EL NUEVO PATROCINADOR, ‘LA NAVE DEL PADBOL’

Los jugadores del primer equipo David Sánchez y Xisco Hernández valoran la visita contra el C.D. Ebro: «Será un partido difícil pero tenemos que aprovechar para ganar ya que se enfrentan muchos de rivales directos entre sí»

El Atlético Baleares ha presentado hoy el acuerdo de colaboración con el nuevo patrocinador del club, la empresa ‘La Nave del Padbol’. Este convenio significará que desde los jóvenes del fútbol base hasta el primer equipo, puedan emplear 4 veces por semana las instalaciones de este deporte cada día más demandado, que nació en Argentina en 2008. Este acuerdo es hasta a final de temporada y la instalación deportiva siempre pondrá a disposición del club los monitores cualificados para realizar esta actividad en sus tres pistas cubiertas.
En palabras del director del fútbol base del club, Toni Muñoz, «entrenar en una pista tan reducida siempre es bueno para mejorar técnicamente y ayudará en la formación de los niños. Es importante trabajar en espacios reducidos para tomar decisiones rápidas y mejorar el juego de cabeza».

Juan Alberto Ramos, responsable de la empresa y uno de los tres componentes de Mallorca que viajarán al campeonato del mundo de Padbol, ha declarado que «aportará a los jugadores del Atlético Baleares mucho trabajo técnica, rapidez mental y concentración. Es un deporte muy rápido de ataque y los venderá muy bien».
Partido contra el Ebro
Los jugadores del primer equipo, David Sánchez y Xisco Hernández han valorado muy positivamente el acuerdo con este nuevo patrocinador y se han animado a jugar un poco con el entrenador del Juvenil División de Honor, Francisco ‘Paquete Higuera’. David Sánchez ha valorado el partido del domingo a las 12:00 horas contra el CD. Ebro asegurando que «es un campo complicado, un rival que empezó muy fuerte pero nosotros tenemos muchas ganas y con mucha humildad, conseguir los tres puntos». Xisco Hernández también se ha referido a este próximo partido manifestando que «al final lo que te da estar arriba es no perder, el Ebro empezó muy bien pero ahora llegamos muy motivados y una victoria allí nos dará mucha moral porque además hay rivales directos que se enfrentan entre sí y lo tenemos que aprovechar. Me encuentro muy bien y con ganas de ayudar al equipo y subir para arriba «.

Carlos Hernández
 Jefe de comunicación y prensa

CD Atlético Baleares

Comentarios cerrados