Noticies C.V.Soller

16 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SENIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER GUANYA AL SANT JOAN EN UN PARTIT AMB ALTS I BAIXOS

Posted: 15 Nov 2016 11:22 PM PST

CVS Const. Tuent SĂłller 3-1 JJ Sant Joan (25-19/25-27/25-17/25-16)

Pels sollerics jugaren : FĂšlix Cuartero, Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Guiem Rullan, Gerard Puig i Marc Martorell.
Bon partit dels nostres en linees generals davant un Sant Joan molt intens en defensa, que va lluitar de valent i va complicar les coses als del CVS Const. Tuent SĂłller.

El partit va ser mĂ©s igualat del que mostren els marcadors parcials i nomes les errades prĂČpies desnivellaren el partit del costat local que va alternar moments de bon volei amb d’altres on el desordre va aparĂ©ixer amb relativa facilitat. Els frees no es defensaven amb precisiĂł i els contratacs resultaven bons de defensar pels de Sant Joan que donĂ ren guerra fins al final.

La segona masculina presenta una igualtat total amb 4 equips empatats en la segona posiciĂł. La propera setmana els sollerics es desplaçaran a Muro per intentar rompre l’igualtat i seguir mirant per amunt a la classificaciĂł. Molta sort!..

CADET F. B : PARTIT MOLT TREBALLAT DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER AMB PREMI FINAL

Posted: 15 Nov 2016 11:00 PM PST

ENTREC. MONTESIÓN A 1-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER (25-20/23- 25/20-25/26- 28)
No hi ha cap partit fĂ cil, i sinĂł que els hi demanin a les jugadores del Fustes Ca’n Vaquer, que van haver de fer feina de valent per treure un partit on van anar de menys a mĂ©s i que va saber resoldre amb paciĂšncia i cap, sobre la pista palmesana.
El partit no va començar de cara, doncs les de Montesión es van emportar el primer set per 25 a 20 estant mes encertades que les solleriques.

El segon set va ser molt, perĂČ que molt ajustat fins al final amb alternances al marcador i que finalment va caure del nostre costat. Al tercer set les del Fustes Ca’n Vaquer van agafar una mica d’avantatge al marcador i van saber aguantar-la fins al final, sense donar opciĂł al MontesiĂłn acabant el set amb un 20 a 25. El partit es posava 1 a 2 a favor de les solleriques. I si el tercer va ser mĂ©s o menys dominat per les nostres jugadores, el quart va començar molt be i agafant una avantatge de 5 o 6 punts, fins que quan el marcador reflectia 16 a 22 a favor.

Un temps mort demanat per l’entrenadora de MontesiĂłn va canviar una mica la dinĂ mica del parcial i les palmesanes van remuntar fins a igualar el set a 22 punts. A partir d’aquĂ­ s’haguĂ©s pogut emportar el set qualsevol dels dos equips ja que ambdĂłs van gaudir de 2 dues pilotes per tancar-lo, unes per forçar el cinquĂš set i les altres per acabar el partit amb victĂČria.
El desenllaç final va ser de 26 a 28 per a les solleriques que s’emportaven la seva quarta victĂČria de la temporada, ben merescuda i lluitada durant tot el partit. Aquesta setmana juguen a Son Angelats a les 12:00 h dissabte 19 de Novembre davant el CV Manacor “B”. A segui pel bon camĂ­!!

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 15 Nov 2016 10:50 PM PST

ST. JOSEP OBRER A 0-3 CVS CONSTR. MARC GALINDO SÓLLER (11-25/14-25/4-25)
VictĂČria sense complicacions per al CVS Const. Marc Galindo davant el Sant Josep Obrer en el partit disputat el passat dissabte a les instal·lacions esportives de la UIB. Les nostres no van donar opcions a les palmesanes en cap moment, puntuant sobretot amb el servei.

Totes les jugadores van gaudir de minuts de joc per seguir millorant i arribar a final de temporada al mĂ xim nivell.

El proper partit serà de caire purament solleric, doncs dia 25 de novembre s’enfronten els nostres dos infantils femenins a les 18:00 h a Son Angelats. Aquest cap de setmana els hi toca jornada de descans.