Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

SENIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER GUANYA AL SANT JOAN EN UN PARTIT AMB ALTS I BAIXOS

Posted: 15 Nov 2016 11:22 PM PST

CVS Const. Tuent Sóller 3-1 JJ Sant Joan (25-19/25-27/25-17/25-16)

Pels sollerics jugaren : Fèlix Cuartero, Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Damià Coll, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Guiem Rullan, Gerard Puig i Marc Martorell.
Bon partit dels nostres en linees generals davant un Sant Joan molt intens en defensa, que va lluitar de valent i va complicar les coses als del CVS Const. Tuent Sóller.

El partit va ser més igualat del que mostren els marcadors parcials i nomes les errades pròpies desnivellaren el partit del costat local que va alternar moments de bon volei amb d’altres on el desordre va aparéixer amb relativa facilitat. Els frees no es defensaven amb precisió i els contratacs resultaven bons de defensar pels de Sant Joan que donàren guerra fins al final.

La segona masculina presenta una igualtat total amb 4 equips empatats en la segona posició. La propera setmana els sollerics es desplaçaran a Muro per intentar rompre l’igualtat i seguir mirant per amunt a la classificació. Molta sort!..

CADET F. B : PARTIT MOLT TREBALLAT DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER AMB PREMI FINAL

Posted: 15 Nov 2016 11:00 PM PST

ENTREC. MONTESIÓN A 1-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER (25-20/23- 25/20-25/26- 28)
No hi ha cap partit fàcil, i sinó que els hi demanin a les jugadores del Fustes Ca’n Vaquer, que van haver de fer feina de valent per treure un partit on van anar de menys a més i que va saber resoldre amb paciència i cap, sobre la pista palmesana.
El partit no va començar de cara, doncs les de Montesión es van emportar el primer set per 25 a 20 estant mes encertades que les solleriques.

El segon set va ser molt, però que molt ajustat fins al final amb alternances al marcador i que finalment va caure del nostre costat. Al tercer set les del Fustes Ca’n Vaquer van agafar una mica d’avantatge al marcador i van saber aguantar-la fins al final, sense donar opció al Montesión acabant el set amb un 20 a 25. El partit es posava 1 a 2 a favor de les solleriques. I si el tercer va ser més o menys dominat per les nostres jugadores, el quart va començar molt be i agafant una avantatge de 5 o 6 punts, fins que quan el marcador reflectia 16 a 22 a favor.

Un temps mort demanat per l’entrenadora de Montesión va canviar una mica la dinàmica del parcial i les palmesanes van remuntar fins a igualar el set a 22 punts. A partir d’aquí s’hagués pogut emportar el set qualsevol dels dos equips ja que ambdós van gaudir de 2 dues pilotes per tancar-lo, unes per forçar el cinquè set i les altres per acabar el partit amb victòria.
El desenllaç final va ser de 26 a 28 per a les solleriques que s’emportaven la seva quarta victòria de la temporada, ben merescuda i lluitada durant tot el partit. Aquesta setmana juguen a Son Angelats a les 12:00 h dissabte 19 de Novembre davant el CV Manacor “B”. A segui pel bon camí!!

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 15 Nov 2016 10:50 PM PST

ST. JOSEP OBRER A 0-3 CVS CONSTR. MARC GALINDO SÓLLER (11-25/14-25/4-25)
Victòria sense complicacions per al CVS Const. Marc Galindo davant el Sant Josep Obrer en el partit disputat el passat dissabte a les instal·lacions esportives de la UIB. Les nostres no van donar opcions a les palmesanes en cap moment, puntuant sobretot amb el servei.

Totes les jugadores van gaudir de minuts de joc per seguir millorant i arribar a final de temporada al màxim nivell.

El proper partit serà de caire purament solleric, doncs dia 25 de novembre s’enfronten els nostres dos infantils femenins a les 18:00 h a Son Angelats. Aquest cap de setmana els hi toca jornada de descans.

Los comentarios están cerrados.