Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

SENIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT CAU A PÒRTOL DAVANT UN JOVE EQUIP LOCAL

Posted: 24 Oct 2016 11:12 PM PDT

CV PÒRTOL B 3-1 CVS CONST. TUENT SÓLLER (19-25/25-13/25-19/29-27)

Pel CVS jugaren : Fèlix Cuartero, Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Damià Coll, Marc Martorell, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Toni Colom.
Bon partit el disputat a Pòrtol entre els nostres i els joves jugadors locals, que formaven un equip sénior amb característiques de juvenil, amb superioritat física respecte als sollerics que donàren la cara en tot moment. Ja el primer parcial va ser igualadissim i nomes al final els del CVS es distanciaren 4 o 5 punts per guanyar-lo.

 A partir de llavors, els del Const Tuent es mostraren imprecisos i es varen cometre bastantes errades, començant per la rececpió i acabant amb l’atac que varen condemnar els següents parcials. Els locals anàren de menys a més i de mica a mica es trobaren més còmodes en defensa i en atac. Però quant pareixia que la tendència dels dos equips acabaria amb una victòria ràpida per part dels locals, els nostres tornaren a mostrar la seva millor cara i jugaren un quart parcial molt bo en que comandaren el lluminós en tot moment tot i que per poques diferències. Al final del set es desaprofitaren punts de set i en la igualtat total, els locals s’emportaren el parcial i el partit.

Cal destacar la intensitat i predisposició de tots els jugadors del CVS que jugaren un bon partit i que de mica en mica mostren millora. La propera setmana jugaran com a locals el derbi davant el juvenil del CVS en un partit sempre especial. Dissabte a les 18:00 h a Son Angelats. Vos hi esperam!!..

JUVENIL F. A : PARTIDAS DE VOLEI AMB DERROTA FINAL DEL CVS XC PROPERTIES SOLLER

Posted: 24 Oct 2016 11:12 PM PDT

VC Cide A 3-2 CVS XC Properties Sóller (24-26/20-25/25-17/25-10/15-9)
Jugaren: Adela, Teresa, Carla, Laura, Marga B, Marga S, Jenny, Luisa, Mariona, Aina S, Aina G i Marta.
Gran Partit el que protagonitzaren les juvenils del Club Volei Sóller el passat dissabte a la pista del Cide. El primer set fou en tot moment dominat per les solleriques, amb un gran servei i sobretot fent un joc rapid on s’aconseguí esquivar el bloqueig contrari. En els punts finals els nervis s’apoderaren de les jugadores, les palmesanes s’acostaren en el marcador, pero finalment la pegada sollerica donà el set a les visitants per un ajustat 24-26.

El segon set s’inicià igual que el primer pero aquest cop les solleriques jugaren fredament els punts finals i s’anotaren el set per un 20-25. Però en el tercer set les coses es capgiraren, ja no hi havia precisió en la recepció, el pase era mes lento, ja no esquivavem el bloqueig contrari, en definitiva els nervis d’aconseguir una victòria front un rival a priori superior a nosaltres i sobretot el cansament que passà factura a les nostres s’apoderà de les solleriques i caigueren per 25-17. El quart fou el pitjor set de tots on les solleriques no s’apigueren sobreposarse i caigueren per un contundent 25-10.
Finalment s’arribà al quint set on has de començar bastant be sino el temps per remontar es molt curt, i degut a un gran servei per part de l’equip local que es va voure reflectit amb una mala recepció per part de les de La Vall, el set caigué per més confiança e ímpetu en el camp de les locals, per 15-9.
De les derrotes s’aprèn i les nostres seguiran fent feina per a poder seguir millorant. La propera setmana les nostres reben el Cide B a Son Angelats, el divendres a les 20:30 h. Molta sort!!

JUVENIL F. B : SEGONA VICTÒRIA DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER DAVANT UN SON FERRER INEXPERT

Posted: 24 Oct 2016 11:00 PM PDT

CV Son Ferrer Atlètic 0-3 CVS Elèctrica Bernat Sóller (16-25/14-25/18-25)
Segon partit i segona victòria de l’Elèctrica Bernat per 0-3 front el Son Ferrer Atlètic. Partit sense molta dificultat amb un rival amb poca experiència però amb moltes ganes. Els dos primers sets molt bona actitut de les solleriques fent bona feina sense massa complicacions. En el tercer set arribà la relaxació general que ens ha complicat un poc el joc però s’ha pogut aconseguir la victòria final.

La setmana vinent el divendres a les 18:00 h rebem el CV Pòrtol B, uns dels equips forts de la competició, partit difícil on haurem de treballar molt, segur que viurem un de aquests partits amb un bon nivell de joc i molta emoció ,esteu tots convidats.
Pel CVS Elèctrica Bernat Sóller jugaren la capitana Laura Gómez, Marta Valls, Aina Rullan, Rosa Grancha, Sílvia Sánchez, Encarna Capo, Carme Bernat, Ana Maria Hernández, Carla Corbett, Raquel Marí i Lola Rullan.
Volem destacar que la nostra jugadora Sílvia Sánchez feia devuit anys i les seves companyes al acabar el partit li han cantat moltes felicitats. Molts d’anys Sílvia!!.
Proper partit

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.