Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

wp_20161021_002Repaso a la Jornada de los equipos de voleibol del Soller

CADET F. A : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER SUPERA AMB BONA NOTA UN PARTIT MOLT COMPLICAT

Posted: 24 Oct 2016 04:46 AM PDT

CVS Const. Miquel Morell Sóller 3-2 VC Cide (25-23/23-25/25-21/21-25/15-11)

L’enfrontament contra el Cide «A» es preveia molt complicat ja que les palmesanes arribaren a Sóller amb un equip reforçat i amb un gran potencial.
Les solleriques jugaren un partit molt seriós ,on l’ ordre i els pocs errors foren un factor determinant. El resultat va ser favorable a les nostres cadets per un ajustat 3-2.

Cal destacar que el CVS Construccions Miquel Morell  presentà un equip molt jove, amb 6 cadets i 4 infantils, on el treball conjunt de les cadets en moments claus i l’ajuda de les infantils aconseguiren un gran resultat davant un gran rival. Evidentment l’equip necesita millorar amb molts aspectes tècnics, però aquest partits demostren que anam pel bon camí.

Ara toca seguir entrenant dur amb passió i ambició !! Següent partit dissabte a La Salle Pont d’Inca a les 13h . Vos hi esperam !!

INFANTIL F. A : VICTÒRIA MÉS CÒMODE DE L’ESPERAT PEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 24 Oct 2016 04:29 AM PDT

CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 CV MAYURQA A amb parcials 25-17/25-10/25-8
El nostre infantil A femení del CVS CONST. M. GALINDO SOLLER va aconseguir la seva segona victòria consecutiva a la lliga regular de primera femenina al guanyar de forma clara per 3-0 al CV Mayurqa en el partit jugat el passat divendres a Son Angelats amb gran afluència de públic.

 El partit no va tenir gaire història ja que des del primer moment es va notar la gran  diferència entre les locals i visitants tant tàctica com tècnicament. Això, afegit el gran respecte que varen tenir les jugadores visitants a les nostres jugadores, va fer que la victòria fos mes fàcil de l’esperat en un primer moment.
Tot i la clara victòria sollerica hem de dir que les jugadores col·legials mostraren una gran actitut defensiva dificultant l’atac de les locals que necessitaven varies jugades per acabar el punt. Per part dels nostre equip, les nostres nines estigueren a un bon nivell de joc, controlant en tot moment el ritme de joc i el marcador. Tant es així, que l’entrenador local va donar minuts a totes les seves jugadores i aquestes respongueren en bon joc.
 El pròxim divendres a les 18h el nostre equip tindrà una difícil sortida a Manacor per intentar mantenir el bon nivell de joc i resultats.

INFANTIL F. C : LES DEL CVS NÀUTICA SÓLLER CONÈIXEN L’ALTRA CARA DE LA MONEDA

Posted: 24 Oct 2016 04:04 AM PDT

CVS NÀUTICA SÓLLER 1-3 CV ARTÀ (25-18/12-25/15-25/10-25)

Pel CVS jugaren: Marta W, Aina, Clara, Blana, Mariona, Llucia, Irene, Noemí, Nour, Camelia, Laia i Cata.
Si a la primera jornada de lliga les més menudes del Club coneixien el que era guanyar, aquesta setmana han conegut l’altra cara de la moneda, tot i deixar bons moments de volei durant el partit.
El primer set va ser de clar domini solleric, les del Nàutica Sóller jugaren amb molt d’ordre i concentrades, cosa que va fer que es poguessin dur a terme bones jugades. Amb això el set va acabar 25 a 18 a favor de les nostres.
Però la inexperiència i va passar factura el que restava de partit. Indecisions, nervis i errors, sobre tot en recepció; i un canvi d’actitud a les jugadores de l’Artà van fer que en cap moment les nostres donessin mostres de poder recuperar les bones jugades del primer set, tan sols a moments puntuals.
Amb això, primera derrota de les nostres, que demostra que encara queda molta feina a fer per davant.
El proper divendres 28 d’octubre el Nàutica Sóller es desplaçarà fins a Palma per jugar contra el Volei Ciutat Cide C a les 17:45 i que de ben segur no ho posarà gens fàcil.

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER GUANYA AL CIDE EN UN PARTIT MOLT DISPUTAT

Posted: 24 Oct 2016 03:09 AM PDT

CVS Fustes Ca’n Vaquer 3-1 VC Cide B (26-24, 24-26, 25-17, 25, 21)
Partit molt disputat on les cadets del CVS Fustes ca’n Vaquer Sóller s’enduen la victòria.
Les cadets, aquest dissabte, s’estrenaven en lliga a casa, contra el Cide B i el partit va començar amb algunes confusions tàctiques per part de les locals que el Cide va aprofitar per anar sumant, fins agafar una avantatge notable en el marcador, però les nostres no donaren res per perdut i amb ajuda d’un gran servei per part d’Auba Sellés varen remontar i s’endugueren el set.

Pel que fa al segon, va ser un set molt igualat amb punts molt intensos i llargs que, al final, va caure de part de les visitants, aprofitant  moments de desordre per part de l’equip solleric.
Durant els darrers sets, es va poder veure un poc més superior al nostre equip, amb un gran servei que va permetre mantenir un mínim avantatge en el mercador per endur-se el partit.
En definitiva, un partit amb grans moments de bon joc, però també alguns moments de desordre dins la pista que s’hauran de millorar de cara a futurs partits.
Les cadets es desplaçen dissabte a Blanquerna, a les 10h, per enfrontar-se al CV Pòrtol, invicte fins el moment.

INFANTIL F. B : LES DEL CVS FORN DE CAN FRAU SÓLLER TORNEN A DONAR LA CARA TOT I CAURE AL TIE BREAK

Posted: 24 Oct 2016 12:00 AM PDT

CVS Forn de Ca’n Frau Sóller 2-3 AD La Salle PI (25-18/11-25/25-16/22-25/11-15)
El CVS Forn de Ca’n Frau Sóller cau al tie break davant La Salle PI en un partit de molts alts i baixos però molt lluitat per els dos equips. En el segon partit de lliga per les nostres solleriques, la sort els tornà a donar l’esquena. S’ha de seguir fent molta feina per afrontar totes les batalles que li queden al llarg de tota la temporada.

Dominaren el primer set  i el marcador així ho reflectí 25-18. En el segon set les de La Salle entraren amb moltes ganes i s’endugueren el parcial per un clar 11-25. En el tercer les nostres jugadores es recuperaren i aconseguiren guanyar per un marcador final de 25-16.  En el quart set el fantasma, del que podem dir “ por, nervis, tensió …”, va fer que les solleriques caiguessin per un 22-25 i finalment tornaren a repetir un tie break com la jornada anterior on la sort no va estar de la seva part i la derrota va ser per un 11-15 a favor de les palmesanes.

Divendres 4 de novembre a les 20h s’enfrontaran a Madina Mayurqa, jugant a camp contrari i que de ben segur no ho posaran fàcil  a les nostres nines. A la lluita Solleriques!

INFANTIL M. A : BON PARTIT I VICTÒRIA DEL CVS AQUALIA SÓLLER A ARTÀ

Posted: 23 Oct 2016 11:01 PM PDT

CV Artà 0-3 CVS Aqualia Sóller (14-25/14-25/19-25)

Per part del CVS Aqualia Sóller jugaren : Pere Sacares, Antoni Colom, Marc Bauza, Pep Oliver, Jaume Alcover, Paul Estebe, Guillem Mayol , Xavi Fuster i Rafel Tugores. Única baixa de s’equip solleric, en Nofre Far per molesties al tormell dret.

El transcurs del partit va ser de domini solleric durant tot l’encontre. El Sóller va mantenir diferència amb un bon servei que va permetre jugar en contraatac.
En línees generals, millora de l’ordre a dins el camp, que va permetre estar ben col.locats en defensa i poder atacar amb criteri. Els tres set varen ser molt semblants sense que els locals tinguessin opció de victòria en cap d’ells. Enhorabona als nostres guerrers i a seguir!..
La propera setmana els nostres reben el CV Vilafranca a Son Angelats a les 18:00 h.

 

Los comentarios están cerrados.