PB Els Tamarells,la presentaci贸 de la Tramuntana Travessa omple Can Pere Ignasi

24 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: F煤tbol Regional

acte-final-dentrega-de-distincionsOrganitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells i el Club de muntanya Sa Milana, amb el suport de la Federaci贸 Balear de Muntanya i Escalada i l鈥橝juntament de Campos, es va celebrar el passat divendres en el recinte de Can Pere Ignasi de Campos la presentaci贸 oficial de la Travessa Tramuntana 2016.

聽聽 Aquesta prova, amb nova organitzaci贸 i recorreguts, es celebrar脿 els dies 2 i 3 de desembre. La TT 127 kms amb partida a S鈥橝rrac贸 i arribada a Pollen莽a, amb 5.200 metres de desnivell positiu, i la TT57 amb partida a Dei脿 i arribada a Pollen莽a amb 2.800 metres de desnivell positiu.

聽 聽L’acte compt脿 amb l’assist猫ncia del batle de Campos Sebasti脿 Sagreras, i els regidors Jaume Vidal i Paco Blasco, aix铆 com la del president de la Federaci贸 Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Colom.

聽聽 La presentaci贸 va c贸rrer a c脿rrec dels t猫cnics Joan Adrover i Pere March, mentre foren convidats especials Eva Maria Moreda (subcampiona del M贸n d鈥橴ltra Trail 2016, i subcampiona d鈥橢spanya d鈥橴ltra 2016) i Mateu Oliver (Finisher Ultra Mont Blanc 2015, Ultra Andorra 2016 i 5 vegades Ultra Serra de Tramuntana).

聽聽 Aquesta Travessa ja supera els 500 inscrits en les dues dist脿ncies, i ha despertat molta expectaci贸, el recinte de Can Pere Ignasi es va omplir d’esportistes en la cita organitzada per la PB Els Tamarells i el Club Sa Milana.聽

La Junta Directiva

 

el-casal-de-can-pere-ignasi-ben-ple els-homenatjats-eva-maria-moreda-i-mateu-oliver eva-maria-moreda-i-mateu-oliver-amb-el-president-sebastia-oliver instant-de-la-presentacio la-subcampiona-del-mon-eva-moreda mateu-oliver-explicant-la-seva-experiencia

Comentarios cerrados