Sports de ca Nostra

El XIX Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic 2016 congrega 171 esportistes i 13 clubs

patinatgeLa competició tindrà caràcter solidari i les aportacions per les vendes de les entrades es repartiran entre dues entitats de caràcter social

Susanna Moll ha destacat la consolidació d’aquesta prova que any rere any guanya participants d’alt nivell

El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic congrega en l’edició d’enguany 171 esportistes de 13 clubs de les Illes Balears, Catalunya i Madrid, el que suposa un augment dels participants respecte de l’edició de l’any passat, quan es varen comptabilitzar 164 patinadors de 9 clubs.

 

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat avui aquesta competició. Susanna Moll ha destacat la consolidació d’aquest trofeu “que any rere any guanya participants d’alt nivell”, a la vegada que ha convidat la ciutadania a gaudir de “les destreses tècniques i de la bellesa del patinatge artístic”.

 

Els patinadors estan repartits en tres categories: 51 en elit nacional, 22 en absoluta autonòmica (nivell intermig) i 98 en aptitud-iniciació (per a iniciats). Tots els esportistes estan inclosos en els nivells benjamí, aleví, cadete, juvenil, junior, senior, individual lliure i individual només dansa; parelles d’artístic i parelles només de dansa. L’objectiu dels organitzadors ha estat reforçar les categories menors i potenciar la competitivitat.

 

El jurat està integrat per dos jutges nacionals (de Catalunya i Balears), tres autonòmics de Balears i dos de Catalunya, a més d’un altre en pràctiques. També n’hi haurà un calculador autonòmic i dos calculadors en pràctiques de Balears.

 

Les sessions d’aquest trofeu es celebraran al Poliesportiu Joan Seguí de Son Rapinya entre aquest divendres 21 i el diumenge 23 d’octubre. Divendres estan previstos els entrenaments oficials i dissabte, entre les 9 del matí i les 21.30 hores es durà a terme la competició del nivell aptitud-iniciació, absoluta autonòmica i elit en les categories aleví, infantil, cadete i juvenil.

 

El diumenge la competició es desenvoluparà entre les 9 i les 10,40 hores a càrrec dels esportistes d’elit en la resta de categories, senior, només dansa i parelles de dansa i patinatge artístic. Finalment, a partir de les 11,45 hores, començarà la desfilada dels participants, la cerimònia de cloenda i el lliurement de trofeus i medalles als guanyadors en totes les categories.

 

Aquest XIX Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic té un caràcter solidari, ja que la recaptació de les entrades es repartirà entre les entitats Zaqueo i es Refugi de Palma. El cost de les localitats és de 5 euros el bonus de tres dies per als menors i de 15 euros per als adults.

 

 

Enllaç vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=E23aHyUzS_A

 

Enllaç audio: https://disc.palmademallorca.es/public/5ae18d

 

Los comentarios están cerrados.