Sports de ca Nostra

Athletic Club de Montuïri 1 – CE LLucmajor 0

at montuiriSegons abans de començar el partit quasi a les 17h, l’històric encarregat de camp Joan Verdera, havia d’arreglar un forat a la xarxa de porteria local.

Aproximadament al quart d’hora de partit Barceló enviava la pilota  al pal dret del porter Llucmajorer i avançà als montuïrers per 1-0 al marcador del Revolt.

En el transcurs del partit els llucmajorers intentaren per terra i aire superar la porteria atlètica, però les encertades intervencions de la defensa montuïrera ho impediren.
Als darrers minuts els atlètics cometeren diverses faltes a la frontal de la seva àrea, però els de Llucmajor no endevinaren la porteria local.
Miralles Martorell també contribuí en diverses ocasions per aturar als visitants. Fins i tot als darrers minuts aturà una xilena a un llucmajorer.
Cinc minuts abans d’acabar el partit Pere Josep Martorell havia de ser substituït amb motiu de lesió i per sorpresa de molts Jaume Ramonell sortí com a jugador de camp, per igualar l’equip en nombre de jugadors i arribà a impedir alguna jugada iniciada pels del Llucmajor.
Alguns membres del CE Llucmajor tengueren una actitud distant a l’esportiva durant l’encontre.
Al final del partit Ramonell es mostrà molt content d’haver debutat amb l’Athletic i declarà que mai havia disputat un partit com a jugador de camp.
Aquest va ser un partit etern pels de Montuïri, ja que el segon temps durà una hora.

Martorell sembla que no podrà disputar algunes jornades amb l’Athletic amb motiu d’una lesió al taló.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Aloy, Sánchez, Martorell, Barceló, Solier i Ginard.
Suplents: Ramonell, Tugores, Mayol, Mas i Servera.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Verdera i Antoni Vidal.
Targetes grogues: Aloy (40′), Mas (80′), Ortiz (90′) i Solier (90′).
Àrbitres: Suau Gual assistit per Comas Herrero y Serrano Campos.
Canvis: Mayol per Candela(46′), Mas per Aloy(73′), Servera per Barceló(76′), Tugores per Sánchez(87′), Ramonell per Martorell(95′).

Fotografies del partit.

A la jornada 7 l’Athletic Montuïri continua líder de la lliga.
El dimecres que ve (dia festiu) l’Athletic visita el camp d’es Torrentó i a les 21h es disputarà l’Olímpic Felanitx – Athletic Club de Montuïri.

Los comentarios están cerrados.