Sports de ca Nostra

I Trail Gabellina 2016 ; 12 d’octubre Capdepera

16-10-12_trail_gabelina2CURSA DE MUNTANYA. “1a TRAIL GABELLINA ”Recorrido provisional

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=14913176

Desnivell: +550 m

Distància aproximada: 15.000 m

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el club local Athletic Club Capdepera, organitza sa primera TRAIL GABELLINA, el dimecres 12 d’octubre de 2016. El recorregut, d’uns 15 km, evoluciona pels camins de les muntanyes de Cala Agulla i Cala Mesquida amb sortida i arribada a la plaça dels Pins, Cala Ratjada.

Condicions dels participants:

Podrà participar en la cursa qualsevol persona que ho desitgi, estigui o no federada. És obligatori ser major d’edat el dia de la cursa, en cas contrari s’haurà de portar una autorització del pare, mare o tutor.

Ateses les especials condicions d’aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.).

De la mateixa manera s’aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i Muntanya.

Inscripcions:

Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web www.elitechip.net.

Nombre màxim de participants 200.

L’import de la inscripció serà:

 • De l’1 al 100 inscrit 12€
 • Del 101 al 200 inscrit 16€

L’obertura de les inscripcions serà dimecres 14 de setembre a partir de les 12 h. La data límit per a la inscripció serà el dimarts 11 d’octubre a les 23 h.

La cursa serà cronometrada per ‘ELITECHIP’ i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Si no es disposa de xip, es posa a disposició dels participants un servei de lloguer amb un preu addicional de 3€.

Programa:

Dimecres 12 d’octubre.

 • 8.30 h a 9.45 h: Entrega de dorsals i xips a la plaça dels Pins (sortida).
 • 10 h: Sortida de la cursa.
 • 12.30 h: Hora límit final de la prova.
 • 13 h: Cerimònia d’entrega de premis.

Categories:

 • Juniors dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promeses dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sèniors dones i homes: per a participants entre 24 i 39 anys.
 • Veteranes dones i homes: per a participants entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50: dones i homes: per a participants entre 50 i 59 anys.
 • Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.
 • Local: dones i homes residents al municipi de Capdepera.

Desenvolupament:

La prova es desenvoluparà sota l’observació dels tècnics d’esports de l’ajuntament de Capdepera, el personal del club col·laborador, policia local i protecció Civil, que farà complir el reglament:

Refrigeri final i entrega de premis a les 13 h. Premis pels tres primers classificats de la general i pels guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables.

Tots els participants tindran un recordatori de la cursa.

Sorteig de regals pels participants.

Limitacions:

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Hi haurà dos punts d’avituallament líquid i fruita. No es permetrà treure cap tipus d’aliment fora de la zona d’avituallament. L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que s’intentaran evitar.

Hi haurà un grup de tancament de cursa que realitzarà el recorregut caminant a bon ritme.

Es veuran obligats a deixar la cursa tots aquells participants que siguin superats per aquest grup de tancament. L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen. Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.