Sports de ca Nostra

LIMA, NOU TÈCNIC DEL PROGRAMA JUGUIS ON JUGUIS GUANYES

img_3713-1280x640El davanter del Real Mallorca B, Limamou Sow ha començat a exercir com a tècnic de suport de la Fundació Reial Mallorca. El club i la Fundació han volgut oferir-li l’oportunitat professional que l’involucre directament amb el programa social Juguis on Juguis, guanyes.
El jugador treballarà al costat d’un dels tècnics de la Fundació cada dimarts i dijous horabaixa, amb el grup de participants de l’àrea de Son Gotleu. Joves d’entre 13 i 21 anys que participen en la lliga verda juntament amb altres 11 grups.
En Lima va arribar del Senegal fa 3 anys, té 21 anys i viu sol a Palma. La seva experiència pot resultar molt enriquidora tant pels participants del programa com per ell mateix, que ja ha pogut intercanviar les primeres impressions i posar-se a la pell d’un referent.

L’aposta del club

Més enllà de formar-los a la gespa, el Real Mallorca es preocupa per la formació personal i professional individual dels jugadors, ja sigui impulsant una educació acadèmica o promocionant les seves habilitats com en el cas de Lima, que ha volgut explicar en el seu primer dia, la importància de la disciplina i el respecte per arribar al futbol professional.

Campanya de recollida de botes

A més, aprofitant que Lima per Nadal viatjarà al seu país, la Fundació promou una campanya de recollida de botes de futbol perquè el jugador pugui dur-les a el Senegal i entregar-les als seus veïns que practiquen aquest esport descalços i en unes condicions molt diferents de la realitat d’aquí.

http://fundacioreialmallorca.com/

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.