Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells.. Ens ha deixat el soci Marcos Nicolau Luck

marcos-nicolau-luckAvui no és un bon dia, començam la setmana amb una notícia luctuosa, ja que ahir a l’edat de 25 anys ens va deixar el nostre soci nº 858 Marcos Nicolau Luck, resident a Portocolom. A la matinada havia patit un greu accident de trànsit en la carretera que uneix S’Horta i Cala Ferrera, del qual va quedar greument ferit, i no és va poder recuperar. Que tinguem constància, és el quart soci de la PB Els Tamarells que ens deixa en aquest 2016, juntament amb Alex Thomas Callewaert, Arturo González Moreno i, la veu del Camp Nou, Manel Vich Sánchez. Marcos es va donar d’alta com a soci nostre just ara fa un any. Des de la nostra penya volem donar el més sincer condol als familiars i amics de Marcos Nicolau Luck. Marxa un barcelonista de cor. Descansi en pau.

 
La Junta Directiva
escut-pb-els-tamarells

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.