Llagostera 2-At. Balears , Frenats

2 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

14550966_10209220321257736_464865214_oCalia fer alguna cosa per intentar canviar la dinĂ mica. Christian Ziege va moure un parell de peces a l’equip per cercar la victĂČria a PalamĂłs. Va atorgar la titularitat Aulestia i Enzo –la gran novetat a l’onze inicial- i va seure a la banqueta Carl Klaus i David Prieto. PerĂČ dos gols en contra als primers divuit minuts varen posar molt costa a munt l’equip que vestĂ­ de negre. Tot i aixĂČ, just abans del descans, Xisco HernĂĄndez va escurçar diferĂšncies al transformar un penal comĂ©s perSamu a David SĂĄnchez.

DesprĂ©s del descans, l’AtlĂštic Balears cercĂ  l’empat. Ziege va retirar Marcel i donĂ  entrada un home de caire mĂ©s ofensiu (Tete). L’equip mallorquĂ­, que a la primera meitat no havia creat perill, va començar a empĂšnyer mĂ©s. Una acciĂł entre Jurado i Xisco que l’àrbitre avortĂ  assenyalant un mĂ©s que dubtĂłs fora de joc del primer, va suposar un ensurt per a la escassa perĂČ cridanera aficiĂł local. Per contra, una acciĂł de Marc FernĂĄndez tambĂ© posar molt de perill Aulestia.

Les entrades de Biel Guasp per Malik al mig camp i Cristeto, mĂ©s avançat, per Xisco, tampoc no solucionaren la papereta. El Llagostera va mantenir l’avantatge, fins i tot va fer intervenir amb encert Aulestia a minut 85. En el darrer alĂš, l’AtlĂštic va poder empatar perĂČ el porter local es va fer amb l’esfĂšrica en un embolic a l’Ă rea… Mal dia.

2 LLAGOSTERA: Mora, Maso, Rodri, Samu, Valen, Colorado (Rafa Jordà, minut 79), Robert (Albarrån, minut 73), Marc Martínez, Manel, Pablo (Rubén Martínez, minut 61) i Marc Fernåndez.

1 AT. BALEARS: Aulestia, Marcel (Tete, minut 46), Vallori, Manu, Malik (Biel Guasp, minut 64), David Sånchez, Xisco (Cristeto, minut 74), Kike, Enzo, Fullana i Rubén Jurado.

ÀRBITRE: Francisco MirallĂ©s Selma. Targetes grogues a Enzo (minut 34), Samu (minut 35), Kike (minut 48), Manu (minut 78), Rafa JordĂ  (minut 85).

GOLS: 1-0, minut 16. Córner favorable als catalans. Rematada de cap de Manel, i Pablo, en possible fora de joc, rematà creuat per batre Aulestia. 2-0, minut 18. Errada defensiva de l’Atlùtic Balears i Simon, marca. 2-1, minut 45. Penal de Samu a David Sánchez que transforma Xisco Hernández, tot i que el porter del Llagostera, Moragón, toca la pilota.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la setena jornada de la Lliga de Segona B. Estadi Municipal de Palamós. Sol, vent i bona temperatura. L’Atlùtic Balears vestí amb indumentària negre. Chando, Simon i Joan Vich, baixes per lesió a l’equip illenc.