Crònica: RCD Mallorca B 2 – FC Barcelona B 3

25 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

662x372a_2515142114495271_10153956152947717_7413520515188215730_nAvui dematí a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio s’ha viscut un partit de futbol apassionant entre el Mallorca B i el Barça B. El conjunt d’Olaizola ha rebut amb ganes al líder de la classificació i la dinàmica dels 90 minuts ha estat molt intensa.

Durant els primers 15, el nostre filial ha marcat el ritme del joc, demostrant la seva qualitat en cadascuna de les accions. Ben aviat, l’equip ja havia disposat de diverses ocasions i al minut 16, Alberto ha marcat el primer gol del partit assistit per Tià Sastre que ha aprofitat de manera brillant un error de la defensa blaugrana. L’autor del primer gol, el davanter juvenil de tan sols 17 anys, ja s’ha guanyat la confiança de l’entrenador i després de ser titular a la Copa, avui ha format part de l’11 a la lliga.

Quan el Barça s’ha vist per darrere en el marcador, l’actitud al terreny de joc dels catalans ha canviat de manera evident, i el control de la pilota ha passat a ser pels visitants que han creat molt perill en diferents arribades en les quals ha intervingut de manera impecable Jaume Valens.

Amb el partit dominat pel Barça, James ha vist dues targetes grogues per dues faltes molt protestades pel conjunt vermell i al minut 38, el Mallorca B ha quedat amb 10 jugadors per afrontar els 52 minuts que faltaven de partit.

La decisió de l’àrbitre ha trencat el ritme que s’havia aconseguit establir i al minut 44, el Barça B ha aprofitat la seva superioritat numèrica per empatar el resultat abans del descans amb un gol d’Alfaro.
A la segona part, la defensa del Mallorca B ha sofert des del primer instant davant un Barça crescut en atac i al minut 55 Aleñá ha marcat el segon gol que avançava els homes de Gerard López.

Davant aquestes circumstàncies, Javier Olaizola ha tirat de valentia i ha canviat defensa per davanter: s’ha assegut Juanjo Nieto i ha saltat al terreny de joc Rodado. Una declaració d’intencions que ha ficat al nostre filial de nou al partit per seguir posant les coses difícils al líder Encara que el Barça no ha deixat de crear perill, i al 62′ Aleñá ha tengut una doble ocasió molt clara que ha evitat primer el pal i després Valens, ha estat Tià Sastre qui ha aconseguit empatar el partit al minut 67′.

Finalment, Perea ha sentenciat el partit amb el tercer gol dels visitants al minut 74 i ha permès al Barça B sumar els 3 punts i consolidar-se com a líder en solitari. El partit ha estat ple de detalls de qualitat, però la tensió creada a partir de l’expulsió de James no ha deixat bones sensacions als mallorquinistes que la propera jornada visiten al Sabadell.

Mallorca B: Valens, Juanjo (Rodado, min. 61), Pol, Raul (Stephen, min. 81), One, Serrano, Ángel Sánchez, Tià Sastre, Alberto (Joan Sastre, min. 65), Cano, James.

Barça B: Suárez, Palencia, Moisés, Sarsanedas, Tarín, Martínez, Nili, Carbonell (Xemi, min. 75), Mujica (Fali, min. 78), Alfaro (Perea, min. 21), Aleñá.

Gols: 1-0, Alberto (min. 16); 1-1, Alfaro (min. 44); 1-2, Aleñá (min. 55); 2-2, Tià Sastre (min. 67); 2-3, Perea (min. 74)