CrĂČnica At. Balears 1 – Sabadell 1 ; Empat sota la pluja

24 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

captura h06a5977Sisena jornada de la Lliga de Segona DivisiĂł B. Camp de Son Malferit. Pluja abundant, que provocĂ  l’aturada del partit al minut 9. Es va reprendre quasi una hora desprĂ©s. El C.E. Sabadell, que havia arribat a Palma a les 14.00 hores a causa del retard del vol procedent de Barcelona, vestĂ­ de blanc i vermell.

COMENTARI: La pluja marcĂ  un partit que va començar a les 18.00 hores, s’aturĂ  a causa del diluvi i es va reprendre quasi una hora desprĂ©s. Just començar, Jurado va tenir una bona opciĂł de gol i desprĂ©s de l’aturada del xoc, a la represa, Xisco, amb una centrada-xut marcĂ  el 0-1 desprĂ©s que el porter navarrĂšs del Sabadell, Jokin, toquĂ©s l’esfĂšrica. Dos minuts desprĂ©s, nova ocasiĂł de Jurado i la resta del primer temps, pura despesa fĂ­sica. Era impossible trenar futbol. Tot i aixĂČ, l’AtlĂštic Balears es mostrĂ  superior, defensant amb força i provant els llançaments llunyans a la porteria contrĂ ria.

DesprĂ©s del descans, la lluita continuĂ . L’entrenador del Sabadell, JosĂ© Manuel Solivelles, donĂ  entrada Ian GonzĂĄlez i ClausĂ­ per Jordi LĂłpez i Adri, respectivament, i l’equip frenĂ  millor l’AtlĂštic Balears. De fet, David Prieto evitĂ  l’empat desprĂ©s d’un xut de Ian, que havia rebutjat Carl Klaus.

El Sabadell empatĂ  en una acciĂł de desgrĂ cia. Carl Klaus no va poder bloquejar una pilota alta i Migue va anivellar el xoc.

Christian Ziege potenciĂ  el mig camp amb l’entrada d’Esteban (va fer fora David Prieto) perĂČ al tram final el Sabadell aguantĂ  el tipus

1 AT. BALEARS: Carl Klaus, Marce, Vallori, Manu, David Prieto (Esteban, minut 78), David Sånchez, Xisco, Kike, Tete (Avi, minut 88), Fullana i Rubén Jurado.

1 C.E. SABADELL : Jokin, Javi Barrio, VerdĂș, Pol, Manu, Adri (ClausĂ­, minut 46), Jordan SĂĄnchez, Yeray, Carreño, Jordi LĂłpez (Ian, minut 46) i Migue (Jordan Gaspar, minut 81).

ÀRBITRE: Fernando Navarro Collados (ComitĂš valenciĂ ). AturĂ  el partit al minut 9 (0-0) a causa de la forta pluja. DesprĂ©s de quasi una hora ordenĂ  la represa. Targeta groga a Yeray (minut 55), a la banqueta visitant (minut 55), RubĂ©n Jurado (minut 67).

GOLS: Minut 16. 1-0, Xisco. Minut 65 1-1, Migue GarcĂ­a.