PB Els Tamarells, la nostra penya, segona en el Trofeu Sant Nicolau a Cas Concos

22 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
thumbnail_penya-barcelonista-els-tamarellsLa PB Els Tamarells, com ha vingut fent en els darrers nou anys, va participar una vegada més en el Trofeu Festes de Sant Nicolau a Cas Concos.

   En aquesta ocasiĂł fou en la modalitat de futbol-7 davant la nouvinguda Penya Mallorquinista Es Cassino, que va alienar varis socis de la prĂČpia penya barcelonista.
  La PB Els Tamarells, dirigida per Marc Lladonet, Jaume Rigo i Pep Gonzålez, va formar amb Tomeu Llambies, Balti Picornell, José M. Gonzålez «Petty», Antoni Matemales, David Garrido, Andreu Julià, Joan Pere Obrador, Xavi Font, Antoni Martorell i Marc Lladonet jr.
   Andreu JuliĂ  va avançar als blaugranes, perĂČ Mateu Llull i Toni Sureda, en el darrer minut de cada part, donaren la volta al marcador.
  La jornada esportiva acabà amb una graellada de cran que compartiren els jugadors dels dos equips en un ambient eminentment festiu.
 
La Junta Directiva
thumbnail_entrega-al-primer-classificat thumbnail_entrega-al-segon-classificat thumbnail_escut-pb-els-tamarells thumbnail_penya-mallorquinista-es-cassino

Comentarios cerrados