Angel Vega i Mari Carmen García guanyen el campionat d’Espanya de Vela Adaptada (RCNP-Fundación Handisport)

19 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
capturaLa tripulació formada per Mari Carmen García i Angel Vega, del Reial Club Nàutic de Palma (RCNP), va aconseguir a Gijón el seu tercer campionat d’Espanya consecutiu en la classe Hansa 303, monotip de vela adaptat a persones amb discapacitat.

La competició, marcada per la falta de vent, va reunir durant el cap de setmana a vuit tripulacions en aigües asturianes. Els mallorquins es van adaptar millor que els seus rivals a un camp de regates «difícil». Segons Gutiérrez, «la victòria va ser molt ajustada, com en una foto finish».
L’expedició del Nàutic de Palma va estar formada per Mari Carmen García, Ángel Vega, Ramón Gutiérrez i Maxi Dominguez. Aquests dos últims van ser sisens. Tots ells van estar acompanyats pels entrenadors Felipe Cuadrado i Ramiro Foguet, que es van mostrar molt satisfets amb el «tricampionat nacional» i van incidir en «la dificultat de navegar amb tan poc vent».
Manu Fraga, director esportiu del RCNP, va destacar la progressió dels regatistes de vela adaptada del club «fins a esdevenir una referència a nivell nacional». «Aquest és un dels projectes esportius i socials dels quals ens sentim més orgullosos, doncs Àngel, Mari Carmen, Ramon i Maxi ens donen una lliçó de superació i determinació cada vegada que surten a la mar. Ens n’hi hauria prou que navegaran, però és que a sobre guanyen «, va dir el tècnic responsables de les seccions esportives del RCNP.
font i foto: Real Club Náutico de Palma

Comentarios cerrados