Més de 1500 persones participen a la festa del 40è aniversari del Palau Municipal d’Esports Son Moix

18 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

son-moix-5El Palau Municipal d’Esports son Moix ha celebrat avui el seu 40è aniversari a la façana de la instal·lació. L’acte commemoratiu ha comptat amb la participació de més de 1500 persones que han gaudit d’un programa d’actes homenatge a aquesta instal·lació de referència a Palma.

Aquest esdeveniment ha comptat amb les actuacions de Maria Bimbolles, de la Banda Son Rapinya i de Lorena Ares, amb la cançó “Puedes llegar”, tema oficial des jocs olímpics d’Atlanta 96. Els assistents han degustat una ensaïmada per a més de 600 persones, han gaudit de les acrobàcies del Circ Stromboli i s’ha projectat un espectacle de mapping audiovisual a la façana oest de Son Moix, que s’ha banyat de color amb la il·luminació especial que es mantindrà durant 8 nits.

 A l’acte institucional la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha realitzat un sentit homenatge a tres treballadors de l’IME que també compleixen 40 anys de feina a la instal·lació. A l’acte han intervingut també el president d’ASPACE, José Antonio Rodado i l’esportista cinc vegades olímpic, Joan Seguí.  

 El 40è aniversari del Palau Municipal d’Esports és un esdeveniment adscrit a la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea que té com a principal objectiu promoure l’esport i l’activitat física.

 L’IME  ha organitzat  aquest  esdeveniment  amb  el  suport  i  el  patrocini  d’Obra Social LA CAIXA, grup MALLA, GISPERT, ESPORTS 85, Coca-Cola i Eulen; i la col·laboració de CADENA SER, Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Consell Regulador de l’Ensaïmada, Consell Superior d’Esports, IB3, RFEN  i RTVE. 

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados