presentación II Lliga Challenge Duatló Cross Es Pla

16 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

presentacio-ii-challenge-duatlo-cross-es-plaLa segona edició de la Challenge Duatló Cross Es Pla va ser presentada ahir a Lloret Vistalegre amb quatre proves al calendari, el 2 d’octubre a Costitx, seguida del 29 d’octubre a Lloret de Vistalegre, el 13 de novembre a Llubí, per finalitzar la competició el 27 de novembre al municipi de Montuïri.

Després d’una primera edició marcada per l’èxit de participació, amb més de 700 atletes en competició, la Challenge Duatló Cross Es Pla torna aquesta temporada sota l’organització de Why Not, Penya Blaugrana Llubí, Club Ciclista Lloret i Club Triatló Montuïri. L’acte de presentació va comptar amb la presència dels representats de les entitats organitzadores, així com els batles dels respectius municipis de Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí i Montuïri.

En aquesta ocasió, la Lliga ret homenatge a la triatleta Rosa Bauza del Club Ciclista Lloret, tristament desapareguda aquest any a causa d’una malaltia. La Challenge Duatló Cross Es Pla està patrocinada per Rosselló, Guixaire Jaume Bauçà, Lavanderia Més blanca, Ferrer Hotels, Rafel Miralles, Bicicletes Caldentey, Mou-te en Bici i Berganti Bikes. Les inscripcions es troben obertes a Elitechip.net en format Lliga o individualment a cada esdeveniment.

CAST

Presentada la II Liga Challenge Duatló Cross Es Pla

La segunda edición de la Challenge Duatlón Cross Es Pla fue presentada ayer en Lloret Vistalegre con cuatro pruebas en el calendario, el 2 de octubre en Costitx, seguida del 29 de octubre en Lloret de Vistalegre, el 13 de noviembre en Llubí, para finalizar la competición el 27 de noviembre en la localidad de Montuïri.

Tras una primera edición marcada por el éxito de participación, con más de 700 atletas en competición

, la Challenge Duatló Cross Es Pla regresa esta temporada bajo la organización de Why Not, Peña Blaugrana Llubí, Club Ciclista Lloret y Club Triatló Montuïri. El acto de presentación contó con la presencia de los representantes de las entidades organizadoras, así como los alcaldes de los respectivos municipios de de Costitx, Lloret de Vistalegre, Llubí y Montuïri.

En esta ocasión, la Liga rinde homenaje a la triatleta Rosa Bauza del Club Ciclista Lloret, tristemente fallecida este mismo año a causa de una enfermedad. La Challenge Duatló Cross Es Pla está patrocinada por Rosselló, Guixaire Jaume Bauçà, Lavanderia Més blanca, Ferrer Hotels, Rafel Miralles, Bicicletes Caldentey, Mou-te en Bici y Berganti Bikes. Las inscripciones se encuentran abiertas a Elitechip.net en formato Liga o individualmente a cada evento.

Fotografía: representantes de las entidades organizadoras con autoridades.
Club Cicilista Lloret de Vista Alegre
poster-ii-challenge-duatlo-cross-es-pla

Comentarios cerrados