Athletic Club de Montuïri 3 -ADS Serralta 1

16 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

dsc_0176A les 18:00h començà el partit, el darrer dia de la setmana, un inusual dia per jugar l’Athletic al Revolt.
Munar repetia el mateix 11 que el partit anterior dins Algaida.
Als 16 min. de joc Martorell dins l’àrea petita i ben devora el porter visitant, aprofitava una pilota aèria i de cap posà l’1-0 pels de Montuïri.
Sobre la mitja hora de partit Sánchez es plantava davant el porter del Serralta i allunyà distàncies al marcador fent pujar el 2-0.

A la segona meitat de partit, una altre vegada Pere Josep Martorell, des de fora de l’àrea marcà un excel·lent gol canviant el marcador per 3-0.
Als quasi setanta minuts de partit, el porter visitant aturà un penal a Toni Sánchez.
Quan s’acostava el final del partit, els visitants marcaren el gol d’honor, després d’un xut alt de lluny que el porter Toni Miralles no pogué aturar i 3-1 fou el resultat definitiu.

Al començament del partit es guardà un minut de silenci.
El jove Tomeu Garcia debutà amb l’equip dels montuirers disputant quasi vint minuts de l’encontre.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Ramis, Sánchez, Martorell, Barceló, Solier i Servera.
Suplents: Ramonell, Aloy, Tugores, Mayol i Garcia.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Mayol y Joan Verdera.
Targetes grogues: Soler(13′), Ortiz (79′), Garcia (70′), Rechach (77′), Aloy (83′).
Àrbitres: Rivera Granada assistit per Osaheni i Miró Carmona.
Canvis: Tugores per Severa (52′), Mayol per Solier (64′), Aloy per Ortiz (66′), Garcia per Sánchez (74′).

Disputades 3 jornades l’Athletic ja suma 7 punts i ocupa la 3a posició.

La següent jornada continua la #temporadadelsderbis i l’equip de Montuïri visita el Vilafranca CF, el diumenge a les 18h.