IV col·loqui Olímpic, 24 de setembre 15:30 h (Calonge)

14 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

12439513_10207279961348649_5639342188266212593_nAmb motiu del IV Col·loqui Olímpic s’han organitzat una sèrie d’activitats esportives per convertir la plaça de Sant Miquel i la pista esportiva en un horabaixa per a què tots poguem fer esport o visualitzar-lo.

GALERIA DE FOTOS

El primer acte serà un partit de futbol que disputaran les escoletes del C.E. Santanyí, dirigida per Tomeu Estelrich i l’escoleta del C.D. Cala d’Or de Carmelo Casanova a les 15h30′.

A les 16 h començaran les diverses activitats a la plaça amb una demostració de Hip-Hop a càrrec de l’acadèmia de ball Move & Dance.

A la pista poliesportiva l’equip de minibàsquet femení, entrenat per Maria Magdalena Salort, del Basquet Santanyí, campiones de Mallorca grup B s’enfrontaran al Basquet Campos a les 16h 15′. A la mateixa hora hi haurà partits de mini tennis organitzats per el Club de Tennis Ses Puntetes.

A partir de les 16:30 h a la plaça l’equip d’Agelai Gym ens donaran una classe de fightteam, pilates, zumba i zumba step.

A partir de les 17 h tindrà lloc un taller de camisetes olímpiques que podran pintar tots els nins i nines. Aquesta camiseta després serà firmada per els esportistes olímpics que participaran al col·loqui. Per fer l’horabaixa més entretingut alguns dels grups que participen presentaran les seves activitats a una carpa que el públic podrà visitar.

A continuació a les 18 h El Goju Ryu Karate ens donaran les normes bàsiques de defensa personal.

Arribarà a les 18:45 h l’hora de l’exhibició damunt l’escenari a càrrec d’Agelai Gym i Chai do Kwan.

El moment més emotiu arribarà sobre les 19:30 h quan tots els esportistes que hagin participat a aquest horabaixa esportiu formaran un llarg passadís pel que passaran els esportistes Olímpics que rebran un fort aplaudiment ben merescut que donarà pas al IV col·loqui Olímpic al que participaran Sete Benavides, Marc Sánchez, Mario Mola Víctor Bonnín i Marcus Cooper i els periodistes Fernando Fernández i Pedro Fullana.

Quan el 2004 vàrem organitzar el primer col·loqui Olímpic amb la participació de Miquel Alzamora, Elena Gómez i Toni Peña a Calonge mai podíem imaginar que dotze anys després aquest col·loqui s’hagués convertit en un clàssic pels olímpics mallorquins, que hagués arrelat i sobretot que enguany tinguéssim un medalla d’or del nostre terme a l’escenari. L’any 2008 foren Fran Sánchez, Melanie Costa, Maria Fuster i Toni Tauler els participants; Melani Costa, Brigitte Yagüe, Marga Crespí, Sete Benavides i Albert Torres el 2012. Pel 2016 els participants seran Sete Benavides, Mario Mola, Marc Sánchez, Víctor Bonnín i Marcus Cooper Walz.

horabaixa esport 2016.fh11

Comentarios cerrados