PB Els Tamarells guanya el torneig Sant Agustí de Felanitx

6 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Equip PB Els TamarellsLa passada setmana es va celebrar en el camp de futbol Es Torrentó el XIV Torneig Interpenyes de Felanitx (la desena edició en format de diada), on hi participaren les penyes madridista Fusion, mallorquinista Cercle Recreatiu, bilbaïna San Mamés i barcelonista Els Tamarells. Aquesta vegada es va tributar un homenatge pòstum a Arturo González, que fou president de la Peña Colchonera de Mallorca, i soci d’Honor de la PB Els Tamarells.

   El torneig fou un quadrangular de futbol-7 entre les penyes participants. La Penya Barcelonista Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit l’any anterior, aquesta vegada amb moltes dificultats, guanyant per 3-1 a la penya mallorquinista (Petty, Tomeu Galmés, Miquel Grimalt / Joan Manresa), 2-1 a la madridista (Tomeu Galmés, Miquel Caldentey / Gori Manresa) i empatant amb la penya San Mamés 1-1 (Biel Uguet / Javi Gracia). La penya mallorquinista fou la segona classificada, derrotant la penya madridista per 3-2 (David,2, Guillem / Gori Manresa, Manuel) i a la bilbaïna per 3-1 (Guillem, David, Joan Manresa / Joan Tascó). La penya madridista fou tercera, amb tres punts, guanyant a la de San Mamés per 1-0 (Mateo).

 La PB Els Tamarells fou dirigida per Miquel Àngel Riera, amb l’ajut de Pep González, Marc Lladonet, Guillem Pascual, Jaume Julià, i Mateu Picornell, i Miquel Tur; va formar amb Xisco Repiso, Joan Jaume Simó, Miquel Servera, Tomeu Nadal, Biel Uguet, Joan Pau Martí, Guillem Grimalt, Miquel Grimalt, José M. González “Petty”, Joan Miró, Miquel Caldentey, Tomeu Galmés, Vicenç Xavier Vicens i Marc Lladonet. Així mateix el batle de Felanitx, Joan Xamena, que fou secretari de la penya, i el regidor Joan Aznar, jugaren uns minuts amb la penya barcelonista.

  Una vegada acabat el torneig, en el cercle central, se va fer l’homenatge pòstum a Arturo González, els seu germans i la seva filla Andreu reberen uns records de part de totes les penyes felanitxeres, que demostraren una vegada més estar a gran alçada, amb esportivitat en el transcurs dels partits, i amb solidaritat en la cloenda.

La Junta Directiva

 Acte homenatge a Arturo González El batle Joan Xamena El regidor Joan Aznar, Miquel Grimalt i el batle Joan Xamena Entrega d'un present floral a la filla d'Arturo González Equip PB Els Tamarells Equip penya barcelonista Equip penya madridista Equip penya mallorquinista Equip Penya San Mamés Marc Lladonet sr i Marc Lladoner jr Miquel Grimalt, David Garrido i Guillem Grimalt Representants de les quatre penyes participants Xisco Repiso

Comentarios cerrados