CRONICA TROFEU FESTES SANT LLUISSET JUVENIL

1 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1090145El Juvenil d’Elias Noval va començar la pretemporada donant una gran imatge davant el CE Alaior, rival amb el que s’enfrontarà a la primera jornada de Copa, i que li va servir per endur-se el Trofeu de Festes Patronals de Sant Lluisset.

Des dels primers minuts els blaus van començar a desplegar el seu joc tot i que cometent massa errors no forçats que donaven oportunitat de contraatac al conjunt visitant. Amb el debut de diversos jugadors en l’equip juvenil deixant espurnes de qualitat, es van veure uns primers minuts on els dos equips demostraren de sobres, que es troben en una fase inicial en la seva preparació. En el quadre local van destacar per sobre de tots Adria Torres i Raul Previ, tots dos jugadors estan cridats a ser els pilars del Juvenil aquesta temporada juntament amb un Damia i Isma Ruiz que han de ser dos valuarts en les tasques defensives a la qual hauran d’acompanyar jugadors com Ivan, Kevin i Benja amb experiùncia ja en la categoria.

La primera meitat va ser dominada pels lluissers, als que nomĂ©s els va faltar el gol. Rolfi, Raul i Morente van gaudir d’alguna oportunitat, pero la fortuna no estava de la seva banda. Finalment, ningĂș seria capaç de trobar el premi i ambdĂłs equips es van retirar al descans amb empat a res, els visitants nomes van inquietar a Llorenç en un llançament de falta on el porter lluisser va enviar la pilota a corner. P1090045

El segon acte va mantenir la tĂČnica del primer, perĂČ en aquesta ocasiĂł si hi hauria el gol als 51 minuts. El debutant a la categorĂ­a Oliver Pons, es plantava davant del porter visitant i li batia amb molta qualitat, els de Noval trobaven el premi al seu notable futbol.

No obstant aixĂČ, els pupils de Sergio Castilla aconseguien anar aribant a la porteria defensada a la segona meitat per Cicuendez, pero sense poder tenir cap accio clara per aconseguir l’empat. Els canvis els dos equips donavan mes força a l’encontre que marxava poc a poc cap al final.

Els minuts van anar passant, el quadre lluisser seguia dominant i el CE Alaior va començar a atacar amb mes rigor tĂ ctic i buscant sortir a la contra per sorprendre els locals. Finalment, els de Noval van acabar el seu primer test de pretemporada amb victĂČria (1-0) perĂČ mostrant un nivell futbolĂ­stic molt alt per a portar nomĂ©s una setmana d’entrenaments. L’equip de Noval pinta molt bĂ©, toca seguir treballant.