Golejada a Manacor i primer cuers de la Primera Regional.

28 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

sporting sant marçalEn el parit jugat ahir, horabaixa, dins Na Capellera, l’Sporting de Primera Regional, va rebre un dur correctiu en el primer partit de lliga, en mans del Pintar Manacor, el qual es va imposar amb un clar 5-0.

La primera part va acabar amb un esperançador 1-0, gol marcat per Dehouche, quan nomĂ©s mancava un minut per complir-se els primers 45 minuts, aquest resultat mantenia viu a l’Sporting, per aconseguir puntuar.

Al cap de quatre minuts de la represa, l’Inter Manacor, tornava a marcar mitjançant Medina, que establia el 2-0, aquest resultat, es va mantenir fins al minut 85, quan l’Sporting, en quatre minuts va encaixar tres gols, que varen deixar el marcador amb el definitiu 5-0, rebent així la primera golejada de la temporada i quedant cuer del grup.

FITXA DEL PARTIT.

INTER MANACOR; Sureda, Montserrat, Julia, Bosch, Diaz, Medina, Cladera, M. Sanchez, Romera, Galmrs i Dehouche.

CANVIS; Al minut 35 Entre X.Sanchez per M. Sanchez, minut 66 Riera per Dehouche, minut 71 Marce per Montserrat, minut 78 Mateu per Julia.

SPORTING SANT MARÇAL; Humert, Russo, Martinez, Vigo, Lozano, Moreno, Pino, Sanchez, Guerrero, Bassa i Gutierrez.

CANVIS: Minut 15 Entre Miranda per Bassa, minut 70 Mas per Vigo i Ahmed per Moreno, minut 78 Ventura per Lozano, minut 89 Crespo per Guerrero.

GOLS; 1-0 minut 44 Dehouche, 2-0 minut 49 Medina, 3-0 minut 85 Sanchez,4-0 minut 88 Medina,5-0 minut 89 Riera de penal.

ÀRBITRA; Francisco Vivas Perez, ajudant pels liniers, Pedro Pablo Perez i Gonzalo Lopez.

TARGETES; Groga als jugadors del Inter Manacor, Dehouche i Mateu, i als jugadors de l’Sporting; Sanchez, Mas, Gutierrez, Guerrero, Ventura, Ahmed i a l’entrenador Mulet.

Resultats i classificaciĂł Primera Regional.