Sports de ca Nostra

L’ESCOLA DE FUTBOL DE L’ATB I PEDAGOSPORT SIGNEN UN CONVENI DE COL-LABORACIÓ

IMG_20160823_183926L’escola d’iniciació al futbol de l’Atlètic Balears (ATB) i la empresa esportiva PEDAGOSPORT han signat, recentment, un conveni de col·laboració perquè els nins de la escola ‘balearica’ es beneficiïn de la metodologia d’entrenament que imparteix l’esmentada empresa. Els objectius principals son el desenvolupament psicomotor i cognitiu del nin, utilitzant el futbol com a instrument principal. De part del club Pep Coll, i de part de Pedagosport Toni Egea, varen segellar la col·laboració. La escola ATB es dirigeix a alumnes nascuts entre 2006 i 2013 que vulguin començar a jugar a futbol. Pedagosport aportarà la seva experiència en el més petits.

La passada temporada, devers trenta jugadors varen passar de l’escola a les categories federades 16/17 de l’Atlètic Balears. Un èxit sense precedents. La intenció es continuar creixent i dotar el nostre futbol base de jugadors de la escola. La signatura d’aquest conveni suposa donar una passa més en aquest aspecte.  L’escola de futbol

Las inscripcions ja son obertes i es poden fer efectives a les oficines del camp de Son Malferit de 10.00 a 13.00 i de 18.00 a 20.00 hores.

Els horaris d’entrenament seran els dimarts i els dijous a partir de les 18.00 hores. Començarà a octubre i acabarà el maig. La matrícula costa 60 euros i inclou inscripció, roba d’estiu i d’hivern, assegurança mèdica i un regal a final de temporada. La mensualitat es de 45 euros. S’han fitxat preus especials per a germans a la escola i per a germans de dins el club.

Per més informació: http://www.cdatb.com/escola-atb/

Telèfon: 692216608. Pep Coll.

Facebook: ESCOLA ATB

Los comentarios están cerrados.