PARTIT FESTES PATRONALS ; CC.E SANT LLUIS-CE.ALAIOR (3-1)

25 agosto 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1090034El CCE Sant Lluís s’ha imposat en el segon partit de preparació, primer com a local i englobat en els actes esportius de les festes patronals, al CE Alaior per un marcador de 3-1.

Els de Miki Gomila que van començar la preparació de la temporada aquest mes d’agost, van mostrar els seus avanços davant el conjunt de Julian Calzada que va ser una bona pedra de toc per als lluissers, que van començar el partit dominant el temps de joc, circulant l’esfùric amb velocitat i buscant la porteria rival incansablement.

Tots dos equips, encara en fase inicial de preparaciĂł, van comptar amb baixes per afrontar el partit, perĂČ, tots dos tĂšcnics van plantejar el matx com un entrenament mes de preparaciĂł i sense mostrar massa cartes al seu oponent.

Malgrat tot, el punt competitiu de tot futbolista anava apareixent amb el pas dels minuts i tots dos, malgrat l’amistós de la trobada, volia enviar un missatge al seu rival.

En el minut 22 va arribar el primer gol del partit per el CE Alaior, desprĂ©s d’una perduda de pilota a la sortida des de el darrera dels lluissers,   Viroll va treure avantatge i va batre a Javi per signar el primer tant del partit. Regional Preferent

Tot i el domini local i les rematades que intentaven els de Miki Gomila, actiu en la direcció de l’equip, els seus van poder empatar desprùs d’una falta botada per Toni Vinent i que Zurbano envia de cap al fons de la porteria visitant, era el minut 31

PerĂČ el guiĂł del partit no va variar i als sis minuts del empat, Toni Vinent a passada de Zurbano donava la volta al partit per avançar als de Gomila, davant un gran rival que,  de ben segur estarĂ  a la lluita pel tĂ­tol en totes les competicions.

La segona meitat va ser un mirall de la primera. el CCE Sant Lluís es va mantenir serios sobre la gespa movent la pilota amb velocitat i realitzant una bona pressió en camp contrari per la qual cosa el CE Alaior no va poder disposar de grans ocasions.

DesprĂ©s d’una bona jugada del conjunt de Miki Gomila, el 49, de nou Zurbano aprofitar una jugada per anotar l’Ășnic gol de la segona meitat desprĂšs d’una bona vaselina

Amb el lĂČgic carrusel de canvis en les dues esquadres, el partit va agafar un camĂ­ en el qual els jugadors dels dos equips, van acusar a les cames les dures sessions d’entrenament.

Regional PreferentAl final, victĂČria per als de Gomila, que s’enporten el Trofeu de Festes Patronals i que donen una gran imatge al seu aficiĂł que va respondre amb gran presĂšncia de aficionats a les grades del Municipal de Ses Canaletes.