Sports de ca Nostra

Arribada de Marcus Cooper a Mallorca

IMG_20160823_205329A les sis i mitja de s’horabaixa dimarts dia 24 d’agost l’autobús preparat per partit des de el Club Nàutic de Portopetro se va quedar petit, i un bon grapat d’aficionats i amics tingueren que agafar altres opcions. Finalment unes dos centes persones foren presents a un moment històric per l’esport de Santanyí. La arribada a la nostra illa del primer olímpic del terme amb una medalla d’or al coll. L’espera era interminable fins que s’obriren les portes i sortí aquest jovenet ros, atlètic, ple de felicitat i alegria., Estava enrevoltat d’una multitud de càmeres de televisió, micròfons de ràdio i companys de la premsa escrita, però en lloc d’aturar se mirava la manera de fer camí per arribar cap als seus aixecant l’apreciat metall amb un gran somriure mentre era aclamat per els seus «estic molt content. Sempre me reben després de cada competició,a lo millor no tants com avui, ho viuen amb jo. Per jo és una alegria i un plaer sabre que ho viuen amb jo i ho gaudeixen amb jo», explicà el caladorer. Cooper sempre molt sincer manifestant  el que pensa preguntat sobre si se veia igualant o superant als mites David Cal i Saúl Craviotto va explicar que “ Cal te cinc medalles, en Craviotto ja en te quatre, es difícil, son referents i amics, és difícil però intentaré superar-los”.

Tots els presents tingueren l’oportunitat de fotografiar-se o demanar-li una signatura al seu ídol, sempre amb un somriure a la boca. A part dels palistes i directius del Nàutic Portopetro i molts d’amics foren presents Xavi Marroig, de la FIBP, el batle de Santanyí Llorenç Galmes, la director Insular de l’esport del Consell Insular de Mallorca Margalida Portells i el Director General d’esports Carles Gonyalons

DSCF2200 DSCF2205 DSCF2224 IMG_20160823_205326 IMG_20160823_205329 IMG_20160823_205351

 

Maties Adrover

Los comentarios están cerrados.