Sports de ca Nostra

Llegada a Palma de Marcus Cooper Walz y Sete Benavides

Marcus Oro olímpicoPer complementar el comunicat emès de la FIBP informar-vos que demà dimarts a les 18h 30′ partirà un autobús des de la seu del Nàutic Portopetro amb els esportites, directius i amics de Marcus Cooper Walz i que divendres 26 d’agost tindrà lloc una recepció a l’Ajuntament de Santanyí a les 17h 30′; després en caravana Marcus Cooper se dirigirà a la seva localitat Cala d’Or a on sobre les 18h15′ tindrà lloc un homenatge a la Plaça Eivissa acabant el recorregut més o manco a les 19h a la seu social del Nàutic Portopetro a on hi haurà una sèrie d’actes  i el fi de festa.

 

Comunicado  Federación Illes Balears Piraguismo

Recibimiento a los piragüistas olímpicos en el aeropuerto de Palma

Por la presente os quisiera convocar para que recibamos a los piragüistas de Baleares participantes en las olimpiadas de Rio 2016. Marcus y Sete llegarán mañana martes 23 de agosto a las siguiente horas:

 ·         17:00 llegada de Sete Benavides al aeropuerto de Palma. Palista clasificado en 4ª posición en C-1 200 m. El número de vuelo es el IB3912

·         20:30 llegada de Marcus Cooper Walz al aeropuerto de Palma. Oro olímpico en K-1 1000 m. El número de vuelo es el IB3916

Os esperamos a todos para recibirles como se merecen, como campeones que son!

Un saludo,

Marcus Oro olímpico

 

 

Los comentarios están cerrados.